StoryEditor

12. Ročník bežeckého podujatia v Pezinku: Zber hrozna, Beh a dobrá nálada!

30.08.2023, 00:00

16. septembra sa v už tradičnom termíne, v čase oberačiek, koná v nádhernom meste Pezinok jedinečné bežecké podujatie, kde okrem skvelého behu mestom majú účastníci možnosť vidieť aj vinice v ich najkrajšej atmosfére.

Podujatie v Pezinku je každoročne obľúbené medzi bežeckými nadšencami a tento rok to nebude inak, zídu sa na jednom mieste v Zámockom Parku Pezinok, aby si užili nadšenie z behu a spolu prekonali vzdialenosť 10 km.

Atmosféra podujatia je vždy plná energie a nadšenia počas celého dňa, toto podujatie je aj skvelou príležitosťou pre rodinný deň, súčasťou sú aj detské behy a iné aktivity.

Spýtala som sa aj dvoch bežeckých nadšencov; Reného K., je to skvelý bežec, ktorý nevynechal ani jeden ročník “Beh Pezinkom som si obľúbil nakoľko som býval v Pezinku dlhé roky a stále sa tam cítim ako domáci, aj keď som sa presťahoval pred pár rokmi do Bratislavy. Páči sa mi rozmanitá trasa ktorá je aj so stúpaním, klesaním vo vinohradoch a končí v parku. Veľmi dobre je to každý rok zorganizované a som rád že si do tohto projektu pustila a zato ti patrí veľká vďaka. Chodili sme tam aj s deťmi ktoré sa tešili na detské behy a sprievodný program. Kým mi bude zdravie slúžiť tak Beh Pezinkom nebude chýbať v mojom bežeckom kalendári.

Jaruš P. “ Pri spojení slov Beh Pezinkom mi ako prvé napadnú romantické chodníčky vinohradmi v objatí Malých Karpát, úžasná atmosféra s ľudmi pre ktorých je beh neodmysliteľnou súčasťou života. Je to aj čas na stretnutie s priateľmi, známymi a priestor na nové kontakty. Pre niektorých je tento beh tradíciou, pre ďalších výzvou, ale každopádne pri dobehnutí do cieľa je to neopísateľná radosť. Jednoducho Beh Pezinkom sôsobuje úsmev a šťastie každej bunke môjho tela “.

Čo dodať po týchto milých slovách, iba ak si nechceš nechať ujsť obsaď si miesto na štarte a zaregistruj sa? www.behpezinkom.com

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
28. apríl 2024 17:05