StoryEditor

Rajecký maraton 2010

15.08.2010, 14:50
Moj prvy oficialny maraton...uspesny
Rano som vstal a povedal som si ze sa mi tam vobec nechce pretoze som sa dobre nevyspal a bol som unaveny ale po ceste tam autom som sa ako tak prebral a atmosfera ktora tam na nas cakala rozprudila krv v zilach. Potom len pohladat prezentaciu satne a ist sa troska rozhybat a rozbehat. Ked som videl na hodinkach cas 9:52 a ako sa vsetci zbiehaju na starte a cakaju na odstartovanie tak som vobec nelutoval toho ze som prisiel. prva polovica sa bezala skvele bez tazkosti tie nastali asi az na nejakom 36. kilometri kedy zacali trpiet uz nohy ale ved bola to zataz na nohy ktoru nepodstupujem casto takze sa niet comu cudovat. Najhorsich bolo asi 5km do konca kedy som zle doslapol a obaval som sa ze to nedobehnem ale nastastie tak silna bolest pri obcerstvovacke prestala a ja som mohol bezat dalej...asi najkrajsi pocit bol ked som zbadal ciel...bol som nesmierne rad ze uz mi chyba len par metrov a preto som zrychlil ako sa mi len dalo...v cieli uz ma cakala voda a medaila uspesneho pretekara.
Velka vdaka patri organizatorom a vsetkym ludom co boli pri tom a starali sa o bezcov ci uz v obcerstvovackach alebo dokonca aj tym v dedine ktori boli ochotny a nechavali pri ceste vedra s vodou :)...
Na tuto udalost nebudem pamatal len na nieco pri com som si trosku vytrpel ale aj na skvelych ludi a bezcov ktorych som stretol na trati a vedeli podporit a obcas hodit aj rec :)...o to bol ten beh prijemnejsi...a naviac splnil som si ciel s ktorym som tam siel :)
VDAKA VAM VSETKYM
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
29. apríl 2024 10:08