Skvelý zdroj železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru.Flickr
Niektoré potraviny sú veľmi zdravé a všetci to o nich vedia. Sú však aj ďalšie, ktorých účinky sú nemenej priaznivé, a predsa si to ľudia neuvedomujú. Pozrime sa na ne bližšie.
Pripravili sme pre vás v galérii potraviny, ktoré sú v našej strave podceňované.
Medzi ne patria napríklad kompóty, ktoré majú priaznivý vplyv na srdce a často aj protirakovinové účinky.
Prípadne fazuľa, ktorá je skvelým zdrojom železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru
01 - Modified: 2024-03-13 10:16:33 - Feat.: - Title: Regeneračné nápoje a potraviny
02 - Modified: 2024-02-29 10:52:52 - Feat.: - Title: Rady, ako doplniť živiny po náročnom tréningu
03 - Modified: 2024-02-13 11:50:28 - Feat.: - Title: Pri každej „zázračnej“ diéte rozmýšľajte
04 - Modified: 2024-02-09 17:57:48 - Feat.: - Title: Vláknina vám môže pomôcť schudnúť, pretože vás zasýti a oddiali pocit hladu
05 - Modified: 2023-12-21 11:00:34 - Feat.: - Title: Potraviny by sa nemali deliť na zdravé a nezdravé