StoryEditor

Registrácia na Tatry Running Tour 2014 sa začína

11.12.2013, 14:03

Už tento týždeň bude spustený online registračný systém na štvrtý ročník Tatry Running Tour, ktorý sa uskutoční 20. až 22. júna 2014 na Štrbskom Plese. Registrácia sa otvorí vo štvrtok 12. 12. o 12. hodine a 12. minúte. Do konca tohto roka je možné využiť najvýhodnejšie štartovné so zľavou 50 percent.

Tatry Running Tour sa nesie v štýle cyklistických tour - celkoví víťazi získavajú jedinečné dresy vyrobené špeciálne pre túto príležitosť. Žltý dres je určený pre najlepšieho muža, ružový dres si oblečie najlepšia žena, zelený dres víťaz bodovacej vrchárskej súťaže a biele dresy si domov odnesú najlepší v jednotlivých kategóriách.

Štvrtý ročník podujatia ponúkne opäť bohatý sprievodný program pre bežcov, ale aj ich priateľov a rodinných príslušníkov. Na svoje si prídu tiež milovníci extrémov, pre ktorých je pripravený 2. ročník vysokohorského behu "Sky&Clouds Run" v dĺžke 22 km s náročným výbehom na Solisko až do nadmorskej výšky 1840 m.

Jednou z pripravovaných noviniek štvrtého ročníka bude tímová súťaž, ďalšie novinky a program podujatia bude zverejňovaný postupne.

Toto netradičné bežecké podujatie organizuje Sport Club 1896 Štrbské Pleso. Bližšie informácie nájdete na stránke www.sportTATRY.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 16:52