Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesaDr.Max
StoryEditor

Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa

09.06.2021, 00:00
Návrat behu do prostredia, kam prirodzene patrí – do lesa. Podpora aktívneho životného štýlu. Dve myšlienky, ktoré dali vzniknúť jedinečnému projektu, ktorý prichádza na Slovensko.

Potreba dostať deti, ale aj ich rodičov späť k aktívnemu životnému štýlu a pohybu je stále silnejšia. Najmä izolácia, ktorú sme prežívali, a neľahké obdobie túto myšlienku iba podporujú. Aj preto sa lekárne Dr.Max rozhodli pomôcť k dosiahnutiu tohto cieľa a vstúpili ako hlavný partner celého podujatia a titulárny partner detských pretekov Dr.Max do partnerstva projektu Behaj lesmi.

Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Dr.Max „V podpore aktívneho životného štýlu pri budovaní pevného zdravia vidíme veľký zmysel. Ako poskytovateľ lekárenskej starostlivosti je jedným z našich cieľov viesť ľudí k prevencii a šport je ideálnou cestou ako to dosiahnuť. Napokon v tejto oblasti realizujeme viacero aktivít, ako je napríklad odborná kampaň či profesionálne poradenstvo v našich lekárňach. Významnú pozornosť v starostlivosti venujeme aj rodinám. Podpora podujatia Behaj lesmi je preto pre nás úplne prirodzená a veľmi sa z nej teším. Som rád, že sa najbližšie roky budeme podieľať na projekte, ktorý spája starostlivosť o zdravie ľudí, aktívny pohyb celej rodiny a zároveň prírodu ako prirodzené prostredie,“ hovorí Andrej Križan, komerčný riaditeľ Dr.Max Slovensko. Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Dr.Max Behaj lesmi je séria 3 pretekov v prírode, ktorá láka bežcov na trasy z 80 % na mäkkom povrchu a zo 100 % na čerstvom vzduchu. Trasy sú starostlivo vybrané a svojou dĺžkou prispôsobené skúseným bežcom, ale aj začiatočníkom a deťom. Práve podpora detí je pre nás nesmierne dôležitá. A okrem plnohodnotnej podpory a starostlivosti, ktorú pripravujeme tak pre dospelých, rovnako ako aj tých najmenších, dostane každý detský účastník parádne pretekárske tričko.

Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Dr.Max Za organizátora tohto jedinečného podujatia na Slovensku hovorí David Douša: „Máme veľkú radosť, že sme si podali labky s Dr.Max už v prvej sezóne, a že rovno pôjde o spoluprácu s horizontom niekoľkých rokov. Hlavným poslaním Behaj lesmi aj Dr.Max je starostlivosť o zdravie a ako fyzickú, tak aj duševnú kondíciu verejnosti. Veríme, že spoločne porastieme, a že sa nám bude dariť rozbehnúť čo najviac Slovákov a prispieť tak k návratu rodín k pravidelnému športovaniu v prírode.“

Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Podporujeme pohyb detí. Vybehnite s nimi do lesa Dr.Max Prvé podujatie bežeckej série Behaj lesmi sa bude konať začiatkom leta 19. júna 2021 v okolí bratislavského DEVÍNA. Ďalej bude pokračovať pretekmi 17. júla 2021 v lesoch VEĽKEJ FATRY. A napokon tretí a zároveň posledný tohtoročný beh je naplánovaný na 21. augusta 2021 v nádhernom prostredí ŠTAVNICKYCH VRCHOV.

Pre aktuálne informácie tiež sledujte naše sociálne siete alebo webstránku behajlesmi.sk.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 11:22