StoryEditor

Spartan Weekend Malinô Brdo 28.-29.8. 2021- všetko, čo potrebujete vedieť

10.08.2021, 23:12
Táto lokalita minulý rok dokázala, že je ideálna pre Spartanov. Je náročná, ale prekrásna zároveň. Presne preto musíte byť aj vy súčasťou tejto špeciálnej udalosti. Neviete, aké sú typy Spartanu a ktorý je pre vás najlepší? Všetko pre vás zhrnieme v tomto článku.

Spartan TRAIL 10km Malinô Brdo. Spartan Ultra & Super & Sprint Malinô Brdo.  Počas víkendu 28-29.08.2021 si môžete vybrať nasledujúce preteky:

  • Spartan Trail, 10 km, bez prekážok
  • Spartan Ultra, 50 km a 60 prekážok
  • Spartan Super, 10 km a 25 prekážok
  • Spartan Sprint, 5 km a 20 prekážok
  • Spartan Kids, pre deti vo veku od 4 - 14 rokov

 Čo presne znamená Spartan Trail?

Trail running je čoraz populárnejšia forma športu. Jedná sa o beh vo voľnej prírode, často po horských, alebo lesných chodníkoch, prakticky za akýchkoľvek poveternostných podmienok. Slovensko je na túto aktivitu absolútne ideálnou krajinou. Preto v tomto roku načíname práve v Malinô Brdo nový typ Spartan pretekov – Spartan TRAIL. Ak chcete zažiť pretek na medzinárodnej úrovni, s kvalitným tričkom a unikátnou medailou a pritom zažiť beh v neskutočne krásnej prírode, Spartan TRAIL je pre Vás.

Alebo ak si nie ste istí, že zvládnete prekážky, ktoré sú súčasťou klasického Spartanu.

 Čo očakávať od Spartan Ultra Malinô Brdo?

Spartan Ultra je 50 km dlhá trať, so 60 prekážkami, postavených pre prekonanie vašich limitov v najťažšom teréne na svete. Sú to naše najintenzívnejšie prekážkové preteky, ale dosiahnutie cieľovej čiary vám zanechá eufóriu, ktorá zmení váš život. Ultra je súčasťou Spartan Trifecta. Pripravujeme pre Vás jeden okruh, dlhý minimálne 50 km, s minimálne 60 prekážkami, kde nastúpate vyše 3000 výškových metrov. Spartan Ultra je naozajstná výzva ktorej cieľom je vás zlomiť a dostať na úplný limit. Neodporúčame ho amatérskym bežcom, taktiež ani bežcom bez kvalitnej prípravy a veľkej dávky odvahy. Dosiahnutie cieľovej čiary vám zanechá eufóriu, ktorá dokáže zmeniť váš život.

 Čo je Spartan Sprint, Spartan Super?

 Pre začiatočníkov ponúkame Sprint. Je to najkratšia disciplína s minimálnou vzdialenosťou 5 km a 20+ prekážkami. Pokiaľ neprekonáte niektorú prekážku, aby ste mohli pokračovať ďalej musíte urobiť 30 angličákov. Ak idete prvýkrát na Spartan Race a chcete si ho hlavne užiť, Sprint je pre vás ideálny.  Pripravený na viac? Super je 10 km, 25+ prekážok a často sa koná aj v ťažšom teréne. Spartan Super má za úlohu otestovať vašu mentálnu silu a fyzickú kondičku. Tento pretek vás posunie na ďalší level ako človeka a ako Spartana.

 Pre deti ponúkame Spartan KIDS preteky, ktoré sú 800 až 4.5 km dlhé. Spartan Kids je stavaný hlavne na to, aby boli deti vonku v prírode, užili si to a zažili pocit úspechu. Budú behať, skákať a raziť si svoju cestu prekážkami, presne ako dospelí.

Ešte viac toho nájdete tu

01 - Modified: 2021-08-12 10:08:21 - Feat.: - Title: Ako sa pripraviť na svoj prvý Spartan- psychická príprava a stravovanie
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
16. apríl 2024 09:43