StoryEditor

Beh, aký tu ešte nebol. Košice s Bratislavou spojí unikátna trať

08.04.2016, 19:03
Autor:
rungo.skrungo.sk

Východ so Západom spojí najdlhší štafetový beh naprieč Slovenskom. Jednotlivci a tímy majú jedinečnú príležitosť urobiť niečo výnimočné pre svoje zdravie a zároveň spoznať krásy i kultúrne dedičstvo Slovenska. Skvelá bežecká párty vás prevedie najkrajšími kútmi krajiny z Košíc do Bratislavy.

Beh, aký tu ešte nebol, odštartuje v európskom hlavnom meste športu pre rok 2016. Každý člen tímu si zabehne svoj vlastný maratón a podporí zdravým životným štýlom regióny Slovenska.

Lukratívne miesta

Výber viac ako 500 kilometrov dlhej trate organizátori nenechali na náhodu. Vedie popri významných prírodných, historických a kultúrnych pamiatkach Slovenska.

„Do trate sa nám podarilo zahrnúť Spišský hrad, Vysoké Tatry, Kvačiansku dolinu, Oravský hrad, Terchovú, Rajecké Teplice, Čičmany, Trenčín či scenérie kúzelných viníc v okolí miest Modra a Pezinok,“ hovorí členka organizačného tímu The Run Barbora Willmannová.

"V medzizastávke v Tepličke nad Váhom nebudú chýbať live DJ set, bežecké a udržiavacie tréningy, workshopy, občerstvenie, nebude chýbať ani oddychová zóna.“ dodala Willmannová.

Špeciálna aplikácia

Pre tento prvý interaktívny beh na Slovensku vytvorila spoločnosť Hewlett Packard Enterprise špeciálnu aplikáciu The RUN.

Táto aplikácia bežcom, organizátorom ale aj divákom umožní interaktívne sa zúčastniť na celom podujatí.

„Je to pre nás zaujímavá príležitosť zapojiť sa do prípravy najdlhšej bežeckej štafety na Slovensku a uplatniť naše znalosti a potenciál aj v takejto oblasti,“ vysvetľuje Vladimír Dudlák z Hewlett Packard Enterprise.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 14:20