StoryEditor

Autor nemal snahu hľadať pravdu...

03.02.2002, 23:00

So záujmom, ale aj s prekvapením, som si prečítala článok v Hospodárskych novinách z 29. 1. 2002 na strane 5 s názvom Na Slovensku je to stále tak... Nemôžem na tento článok nereagovať ani nie tak preto, že sa v ňom vyskytuje aj moje meno, ale skôr pre autorovu (F. Vojtech) neinformovanosť o priebehu vecí. Pripisuje mi činnosť, ktorú som ako predsedníčka mandátovej komisie neiniciovala. Neprekáža mi, že ma v článku poúča o tom, čo by som mala vedieť, ale to, že autor článku sa na zhromaždení delegátov dňa 21. 6. 2001 nezúčastnil, informácie o priebehu prevzal skreslené a uverejnil ich bez akejkoľvek snahy presvedčiť sa, kde je pravda a aké sú skutočnosti. Realita je však skutočne iná než ako ju autor prezentoval verejnosti vo svojom príspevku.
Nie je mojou úlohou vysvetľovať podstatu veci, ani opisovať skutočný priebeh zhromaždenia delegátov. Skôr by som uvítala, keby sa autor aspoň niekedy a prinajmenšom raz zúčastnil na rokovaniach členov Slovenskej živnostenskej komory a bližšie sa oboznámil s danou problematikou. Verím, že potom by sa jeho subjektívny pohľad zreálnil a vedel by byť aj nápomocný pri riešení problémov i dôležitých úloh, ktoré pred SŽK stoja v roku 2002. Pevne verím, že si autor overí skutočnosti zo zasadnutia zhromaždenia delegátov SŽK z 21. júna 2001 na Jankovom vŕšku a zaujme stanovisko zodpovedajúce takto zisteným skutočnostiam. V prípade, že autor nepristúpi k naznačenému postupu a verejne sa neospravedlní, budem nútená obrátiť sa na súd so žalobou na ochranu osobnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
20. apríl 2024 01:44