StoryEditor

Do vašej knižnice

17.09.2003, 00:00
Ako dobre poznáte e-mail?

Určite ho používate, ale máte tušenie, čo všetko vám zostáva skryté? Autor knihy vám prezradí, že je toho veľa a zavedie vás do vzrušujúceho poznávania fascinujúcich možností a neprebádaných zákutí elektronickej pošty. Kniha z vás spraví pána elektronickej pošty: nič nezostane skryté a dozviete sa i množstvo "špinavých trikov". Publikácia je určená nielen pre začiatočníkov. Táto kniha neobsahuje len informácie, ktoré užívateľom uľahčia bežnú komunikáciu, ale poskytuje tipy a triky, aby sa e-mail stal pre vás efektívnym. Primeraný priestor patrí najmä aplikácii Microsoft Outlook Express a činnostiam vyskytujúcim sa v tomto prostredí. Autor Jiří Hlavenka vás bude sprevádzať svetom elektronickej komunikácie a s princípmi, ktoré sa oplatí dodržiavať. Poradí vám aj v tom, ako si vybudovať "ochranu" proti nevyžiadaným mailom (tzv. spamom) a vírom. Kniha je výnimočná svojím detailným pohľadom na osobitný e-mailový svet. Kniha sa venuje technike, ale aj tak je napísaná príťažlivo a pútavo.

Vydal Computer Press, 280 strán


Zaujímate sa o zálohovanie a prehrávanie DVD?

Táto kniha vám pomôže pri vytváraní domáceho kniha pomocou počítača vybaveného mechanikou DVD. Prakticky zameraná publikácia predovšetkým opisuje prehrávanie DVD videa a jeho kopírovanie i zálohovanie na bežnom CD disku, úpravu videozáznamu a komprimáciu na počítači. Vďaka detailnému opisu techniky je kniha nadčasová a čitateľ isto zvládne pracovať i s najnovšími verziami programu. Táto prakticky zameraná kniha má za cieľ voviesť používateľa do problematiky DVD-ROM mechaniky na vašom PC. Skoro každý vie, čo je DVD-ROM mechanika, ale málokto vie, ako ju nainštalovať a ako ju používať. Práve táto kniha sa venuje tejto problematike, vrátane najrôznejších špeciálnych aplikácií. Najväčšia časť publikácie je zameraná na vytváranie kópie videozáznamu z disku DVD. Kniha jasne vysvetľuje jednotlivé kroky pri inštalácii, používaní, kopírovaní, úprave záznamu-obrazu i zvuku, prácou s titulkami a prípravou pre zálohu filmového záznamu na CD. Na zrozumiteľnej úrovni je tu vysvetlený aj postup pri vytvorení kópie filmu z nosiča DVD, aby sa získané znalosti dali využiť bez ohľadu na konkrétne použitie programových prostriedkov.

Vydal Computer Press, 202 strán
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
26. apríl 2024 14:22