StoryEditor

MS vo futbale

29.05.2002, 00:00

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ladislav Jurkemik odletí zajtra do Japonska sledovať súperov SR v nastávajúcej kvalifikácii o postup na ME 2004. Spolu s ním do dejiska MS odcestuje technický riaditeľ Slovenského futbalového zväzu Pavol Peráček. (SITA)
Kórejská republika plánuje umiestniť blízko štadiónov, na ktorých sa budú hrať zápasy futbalových MS 2002, protilietadlové rakety. Okrem toho poskytne armáda na ochranu štadiónov aj bojové stíhačky a vozidlá so zariadením na zisťovanie nebezpečných biochemických látok. (SITA)
Španielsky reprezentant Fernando Morientes si na včerajšom tréningu vyvrtol členok a jeho štart v úvodnom zápase Španielska na MS proti Slovinsku 2. júna je otázny. (SITA)
Nemecký výrobca športových potrieb Adidas daroval Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA) 100 000 futbalových lôpt. Firma Adidas je jedným z hlavných sponzorov MS 2002, vyrába oficiálnu loptu šampionátu, oblieka rozhodcov, nemeckú i francúzsku reprezentáciu. (TASR)
Kórejská nadnárodná spoločnosť Samsung Electronics prispela sumou 950 000 dolárov na sponzorské aktivity zamerané na čínskych fanúšikov, ktorí sa chystajú pricestovať na futbalový šampionát. (SITA)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 11:47