StoryEditor

MMM 09 mojimi očami

10.10.2009, 08:47
Aj ja som sa zučastnil tohtoročnej edície Medzinárodného maratónu mieru. A rád by som sa s Vami podelil o postrehy. Nakoľko Košický maratón je mojim štvrtým v poradí mám i nie celkom pozitívne dojmy z priebehu najstaršieho maratónu Európy.

Maratón bol veľmi dobre trasovaný, dojem z výberu ulíc vo mne zachoval veľmi príjemný pocit z mesta Košíc. Nebežalo sa cez "echtovné" sídlisko ako tomu bolo i stále je na Bratislavských maratónoch. Atmosféra MMM 09 bola fantastická je citiť dlhoročnú tradíciu behu v povedomí košičanov čo je príjemný pocit pre samotných aktérov behu.
Niektoré občerstvovacie stanice neboli pripravené na požadovanej úrovni voda absentovala v pohároch tak som dostal 1,5 litrovú flašu čo ma zaskočilo (citil som sa ako učinkujúci v reklame na Budiš) to by sa dalo zniesť veď pravda vodu som dostal. Čo bolo silnou šalkou kávy, absencia čokolády, pastiliek z hroznovým cukrom, namiesto toho KOCKY KRYŠTÁĽOVÉHO CUKRU do tej chvíle som si myslel, že kocky cukru patria do kávy alebo koníkovi za odmenu ak poslúchne pána a tu som sa mýlil patria i maratóncovi na najstraršom maratónskom behu v Eupópe a druhom najstaršom maratónskom behu na svete. Tu sa nedá nespomenúť Bratislavský maratón, čokoládou a pastilkami hroznového cukru disponoval okrem iného a ten rozdiel v ročníkoch je priepastný. Tieto skutočnosti vomne zanechali trochu zmiešané pocity. 
Po športovej stránke som si o 5 minút zlepšil osobák a do ďalších rokov je čo zlepšovať. Z Košíc som odchádzal s pocitom nádherne zabehnutého behu a skúsenosťou rozloženia síl pre budúce behy.

Ďakujem Košice bolo to v skutku nádherné divadlo.  

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 00:41