StoryEditor

Nová sada športových hodiniek Suunto 5 je pripravená podporiť váš výkon

22.05.2019, 21:13
Desaťročia pracovania so športovcami a outdoorovými dobrodruhmi posunuli Suunto do krásy, držiac neustále „prst na pulze dňa“. Jednoducho, Suunto 5 boli navrhnuté s ohľadom na túto skutočnosť- nekomplikované a stvorené pre cieľ. Tenké, kompaktné a pohodlné hodinky Suunto 5 sú pripravené pomôcť vám ľahko sa dostať do optimálneho tréningu, a to všetko s viacúčelovou funkciou, ktorou sú Suunto preslávené. Suunto ponúka športovým nadšencom to, čo potrebujú, čo je schopnosť zamerať sa na ďalší krok, tempo alebo otáčku a nechať všetko ostatné zmiznúť.

Hodinky majú výdrž batérie do 14 dní, v športovom móde pri najvyššej kvalite záznamu 20 hodín a pri nižšej 40 hodín. Každú cestu do cieľa s inteligentnými režimami Suunto 5 a dlhou výdržou batérie môžu teda športovci a dobrodruhovia vychutnať bez obáv že sa vám minie batéria. Tieto inteligentné hodinky sa učia modely tréningu svojho používateľa a posielajú pripomienky na nabitie batérie pred ďaľším tréningom, aby nedošlo k nejakému nepríjemnému prekvapeniu. Tento trvanlivý spoločník na tréning bol postavený a otestovaný v drsných severských podmienkach a pokračuje v silnej tradícií spoločnosti Suunto v dobrodružstve, ktoré sa datuje od roku 1936. Zvládnu čokoľvek, čo si na nich príroda pripraví.

Spoločník s vysokým IQ 

Suunto 5 monitoruje úroveň kondície používateľa a podporuje ho v plnení jeho cieľov. Podobne ako ten najlepší tréner- povie športovcovi, kedy má absolvovať trvdý tréning a kedy radšej oddychovať. Ak sa niekomu trénovať nechce, tak ho k tréningu motivuje. Suunto 5 predstavuje  teda viac ako len hodinky, je to spoľahlivý tréningový partner.

Rovnako monitoruje úroveň stresu a rovnako aj kvalitu spánku, takže užívateľ si môže byť istý, že sa dostatočne zregeneruje a bude pripravený absolvovať daľšiu športovú aktivitu. Rovnako poskytuje podporu na zlepšenie či vhodné načasovanie formy a výkonu. S vlastným športovým režimom máte istotu, že sa dostanete k vynikajúcom štatistikám bez ohľadu na šport, ktorý práve robíte. 

Inšpirácia v komunite 

Namiesto behania osamote vám ponúka Suunto všetkým ľuďom dobrodružnej povahy možnosť objaviť nové trate a prežiť nové zážitky cez aplikáciu Suunto. HeatMaps vám dokonale ukážu kadiaľ treba bežať, akú trať máte použiť,  bude vás inšpirovať k lepším výkonom s sprostredkuje vám nové bežecké priateľstvá.  Niektoré svetoznáme a obľúbené aplikácie ako Strava, TrainingPeaks či Relive sú kompatibilné so Suunto aplikáciou. Zostaviť tréningový plán je tým pádom úplne jednoduché, rovnako ako jeho sharovanie cez sociálne siete. Suunto ponúka SUUNTO VALUE PACK v hodnote cca 100 EUR s prémiovými funkciami v týchto aplikáciách...

V dizajne dominuje štýl

Suunto 5 nie je len perfektných funkciách, ale aj o skvelom výzore. Robustný rám z nehrdzavejúcej ocele má štyri dizajnové varianty.  To ho robí jednak veľmi sofistikovaným, ale predovšetkým veľmi osobným.

Suunto 5 si môžete objednať alebo zakúpiť u špecializovaných predajcov. Maloobchodná cena je 329€.

01 - Modified: 2023-01-11 11:35:51 - Feat.: - Title: Správna obuv a oblečenie má veľký vplyv na pocit z behu 02 - Modified: 2022-02-21 14:45:05 - Feat.: - Title: Beh počas tehotenstva a po pôrode 03 - Modified: 2021-09-21 13:16:38 - Feat.: - Title: Športový psychológ Peter Kuračka: Mentálny tréning je veľmi dôležitý 04 - Modified: 2021-08-10 11:41:39 - Feat.: - Title: Vek nie je len číslo 05 - Modified: 2020-02-05 17:34:41 - Feat.: - Title: "Chytré" hodinky Suunto 7- spojenie života a športu
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/vybava, menuAlias = vybava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
18. apríl 2024 15:07