StoryEditor

Nežné krásky, ktoré milujú drsné prekážkové behy. Pozrite si ich

26.08.2014, 00:03
Autor:
redakciaredakcia

Prekážkové behy sú v poslednej dobe čoraz obľúbenejšie a zďaleka si nepodmanili len mužov. Prejavilo sa to aj v našej súťaži Dievča na titulku. Tieto bežkyne sú dôkazom toho, že krehkosť a odhodlanie zdolávať drsné prekážky sa vôbec nevylučujú.

Pozrite si kompletnú fotogalériu a hlasujte za bežkyňu na titulnú stranu magazínu RUN TU.

Lucia Kršková

Začala som behať kvôli mojej účasti na Spartan Race minulý rok. Odvtedy je beh súčasťou môjho života - milujem ho.

Mária Mačupova

Milujem ten pocit objavovania, prekonávania seba samej, že som vonku v akomkoľvek počasí. Milujem sledovať, či dokážem zájsť ďalej ako kedykoľvek predtým, alebo či zabehnem kolo rýchlejšie ako minulý týždeň. Milujem to, ako sa cítim fyzicky počas behu a psychicky po jeho skončení :-)

Eva Komková

Študujem fyzioterapiu a pôsobím ako osobná a bežecká trénerka v Prahe. Po zranení zápästia, ktoré sa mi stalo pri basketbale, som s týmto krásnym športom musela skončiť a začala som behať. Keďže mi od malička rodičia vštepovali základy z každého športu, s behom som nemala nikdy žiadny problém. Najkrajšie na behu je to prepojenie ľudí, všetkých duší a radosti, ktorá sa kumuluje na tréningoch a pretekoch. Pri behu človek nemyslene myslí... Vníma krásu okolia a je to návykové ;-) V poslednej dobe som sa zamerala na prekážkové behy Spartan Race, kde sa prelína vytrvalosť so silou, obratnosťou a komplexným fungovaním tela. V júni som získala 3. miesto a so Spartan Race som ešte zďaleka neskončila :-)

Linda Valová

Mám 16 rokov a tento rok som sa zúčastnila sa svojom prvom Spartan Race, no chytilo ma to natoľko, že budúci rok chcem zvládnuť celú trifecktu :) Beh pre mňa neznamená len druh športu, pri behu si dokážem vyčistiť hlavu a aspoň na chvíľu sa uvoľniť od stresu. Je to pre mňa tiež dôležitá súčasť regenerácie. Pripravujem sa tiež už na tretí ročník Banskobystrického maratónu a aktívne sa venujem basketbalu.

Kristína Mikitová

Beh je pre mňa hlavne čas strávený s priateľmi a mojim manželom, lebo kto trénuje spolu, zostane spolu :) Beh pre mňa znamená aj posúvanie hraníc, hlavne počas prekážkových behov, na ktoré chodievame s kamarátmi. Mám stále parťáčku, s ktorou bežím celé preteky, čo podporuje naše priateľstvo. Takže v skratke: priatelia, zábava, nové hranice.

Mária Renčkova

Beh pre mňa znamená slobodu, vyčistenie hlavy, nové výzvy, vietor vo vlasoch...

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 02:07