StoryEditor

Zažite adrenalín na Husky HN Quadrathlon 2013

12.08.2013, 18:58
Autor:
redakciaredakcia

Nestačí vám beh? Mália sa vám aj tri disciplíny, ktoré sú súčasťou triatlonu? Tak skúste štyri. Už najbližšiu sobotu (17. august) môžete štartovať na podujatí Husky HN Quadrathlon 2013. Okrem plávania, bicyklovania a behu čaká na súťažiacich aj jazda v kanoe.

Podujatie sa koná v Krpáčove v Nízkych Tatrách, štartuje sa o druhej popoludní. Pretekárov čaká 350 metrov plávania, 13 km jazdy na bicykli (jedna tretina po asfalte, zvyšok po lesných cestách), 500 metrov na kanoe a na záver 4 km behu po lesných cestách. Kanoe zabezpečuje usporiadateľ.

Registrácia je stále otvorená. Do 15. augusta je štartovné 5 eur, po tomto termíne 10 eur. Okrem pretekov jednotlivcov je možné štartovať aj v súťaži štafiet. Účastníci budú mať zabezpečený pitný režim počas pretekov a po nich guláš.

Okrem pretekov čaká návštevníkov aj bohatý srpievodný program - stand-up paddling, skimboard, balančná doska, lukostreľba, airsoft strelnica, plážový volejbal, bazén, veľká trampolína aj pre dospelých, detské ihriská či jazda na koňoch.

V piatok, v predvečer pretekov, je na programe koncert Zverina & DJ Cifiman & DJ Yanko Král, v sobotu potom Husky párty v Garage Pube hotela Polianka. Podujatie bude spojené s prezentáciou produktov Husky. Na konci akcie bude možné zakúpiť si výstavné stany so zľavou až 50 percent.

Viac informácií nájdete na www.polianka.sk/sk/akcia/30 alebo konferencie.hnonline.sk.

Podrobnosti o bežeckej trati: ridewithgps.com/routes/1476694

Podrobnosti o cyklistickej trati: ridewithgps.com/routes/1477000

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 22:11