StoryEditor

INOV-8 získal tri ocenenia ISPO AWARD vrátane prvého miesta za RACE ULTRA VEST

23.01.2014, 12:35

Spoločnosť INOV-8 získa na prestížnom športovom veľtrhu ISPO ocenenia za tri nové produkty. RACE ULTRA VEST bola zvolená ako najlepšia v kategórii výkonnostné vybavenie a odborná porota ju určila za Víťaza ISPO 2014/2015.

Inov-8 bežecká obuv RACE ULTRA 290 a bunda RACE ELITE 315 Softshell Pro, oboje novinky z kolekcie jeseň/zima 2014/15, získali ocenenia ISPO AWARDS 2014/15 v kategórii výkonnostná obuv a výkonnostné oblečenie (vonkajšia vrstva).

"Sme značka, ktorá na trhu pôsobí ako inovátor a tieto tri ocenenia to dokazujú. Je to fantastický výsledok a odmena za tvrdú prácu, ktorú sme do týchto produktov vložili. Nechceme však zaspať na vavrínoch, budeme naďalej pokračovať v inováciách a ponúkať špičkové produkty pre bežcov na celom svete,“ reagoval zakladateľ firmy Inov-8 Wayne Edy.

Ceny budú oficiálne odovzdané na veľtrhu ISPO, ktorý sa začína tento týždeň v Mníchove.

Race Ultra Vest, novinka nadchádzajúcej sezóny jar/leto 2014, je to najlepšie, čo bolo na trh kedy uvedené. Je vyrobená výhradne z elastickej sieťoviny, plne priedušná (3D Airmesh), super ľahká a dokonale sadne.

Váži iba 195 gramov a pojme až 4 litre vody. Má 7 vreciek a pri behu sa ani nepohne. Skôr máte pocit druhej kože než batohu.

Umiestnenie dvoch vreciek je omnoho nižšie v porovnaní s podobnými produktami. To zaručuje stabilnejšiu pozíciu dvoch 500 ml fliaš pri súčasne ľahkom prístupe k nim za minimálneho pohybu tekutín.

Wayne Edy k tomuto produktu dodáva: \"Bežci ultramaratónov požadujú najľahšie, najpohodlnejšie a jednoduché ovládanie, a to presne spĺňa RACE ULTRA VEST.“

Dokonale sedí vďaka nastaveniu šiestich nezávislých popruhov a prispôsobí sa tak tvaru tela. Vesta je dokonale priedušná. Sieťované elastické vrecká umožňujú lepšie ovládanie než zložité zipsy, manipulácia s ktorými môže byť časovo náročná a aj únavná pri 20-hodinových ultramaratónoch.

Vďaka úzkej spolupráci s poprednými bežcami splnili dizajnéri Inov-8 ich požiadavky na univerzálnosť batohu pre použitie na preteky rôznej dĺžky.

K batohu je možné aplikovať odnímateľné izolačné puzdro, kam sa dajú v prípade potreby umiestniť až 2 litre tekutín pre prípad, že ich chce bežec niesť viac, prípadne musí splniť požiadavky na povinné vybavenie.

Ben Abdelnoor, bežec podporovaný Inov-8, testoval prototyp Race Ultra batohu v pretekoch Ultra Tour Lake District 50 miles, kde zabehol traťový rekord.

"Je neuveriteľne ľahký a skvele sadne. Prístup a ovládanie fliaš je skutočne jednoduché a viac vreciek mi umožní umiestniť viac výživových gélov a tyčiniek,“ hovorí Ben.

K ďalším novinkám kolekcie jar/leto 2014 z radu Inov-8 Race Ultra patrí Race Ultra 1 waistpack a Race Ultra 0.25 hand strap.

ISPO AWARD je prestížne ocenenie, ktoré sa udeľuje výnimočným športovým produktom.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
24. apríl 2024 11:28