StoryEditor

CRAFT získal cenu ISPO AWARD za dve novinky z bežeckej kolekcie

27.01.2014, 06:35

Bežecký top s mnohými technickými vychytávkami CRAFT ELITE RUN WIND JERSEY získal prestížne ocenenie ISPO AWARD 2014/15. Porotu presvedčila kombinácia materiálov, dvojcestného zipsu a ukončenia rukávov do rukavíc s variabilným využitím.

Materiál zaisťuje ochranu pred nepriaznivým počasím, zips umožňuje individuálnu ventiláciu a rukavice udržia prsty v teple pri výbehu v chladných dňoch s možnosťou rýchlej zmeny prsty/palce prehrnutím, prípadne úplným zhrnutím rukavice do rukávu.

Je to super kúsok zo švédskej produkcie pre zvýšenie flexibility a komfortu pri behaní.

Craft je hrdý na to, že získava ocenenie ISPO Award 2014/15 s novinkou ELITE RUN WIND Jersey, ktorá spája unikátne vlastnosti materiálu a individuálny dizajn.

Super ľahký top pre bežcov zaručuje úplnú ochranu proti vetru na exponovaných miestach predného dielu vďaka mäkkému a elastickému trojvrstvovému materiálu. Zadný diel tvorí vysoko elastická pletenina, ktorá zaistí dostatočný tepelný komfort pri súčasne vysokej priedušnosti.

Pre zvýšenie ventilácie má top trojštvrťový dvojcestný zips s asymetrickým umiestnením, ktorý umožňuje podľa potreby odvetranie zo spodnej alebo hornej strany. Zakončenie pri krku je pomocou mäkkého magnetického pásu.

ELITE WIND JERSEY má univerzálne využitie. Môžete začať behať v chlade s rukami v rukaviciach, prípadne si ešte cez prstovú časť pretiahnuť návlek, ktorý po zahrievacej fáze opäť zahrniete do manžety na rukavici. Prípadne môžete rukavicu celú zhrnúť do rukávu a mať ju pri sebe pre prípad náhlej zmeny počasia. Medzi ďalšie detaily topu patrí mäkká komfortná podšívka a vrecko na zips na zadnej strane topu. Samozrejmosťou sú reflexné detaily pre lepšiu viditeľnosť.

Čerstvo ocenený ELITE WIND JERSEY je ideálny pre podporu športového výkonu – bež a uži si to!

CRAFT RUN WEATHER SHORTS – unikátné bežecké šortky s vysokou ochranou proti nepriaznivému počasiu. Sú vyrobené z tenkej mäkkej softshellovej pleteniny, ktorá je odolná vetru a vysoko odolná vode.

Elastické šortky sú ideálne na beh vo veternom počasí. V chladnejších podmienkach ich možno využiť v kombinácii so zateplenými elastickými nohavicami.

Ocenené šortky sú príkladom produktov švédskej značky, ktorá stojí v popredí inovácií. Ponúkajú rovnováhu medzi ochranou, pohodlím, ventiláciou a dizajnom.

Funkčné športové oblečenie značky Craft predstavuje jedinečný koncept týchto šortiek s dĺžkou ku kolenám. Sú vyrobené z mäkkého, elastického softshellového vlákna, ktoré zaisťuje 100 % vetruodolnosť, vysokú odolnosť voči vode a vysokú priedušnosť.

Nové šortky CRAFT RUN WEATHER sú univerzálne, umožňujú použitie vo všetkých ročných obdobiach. Počas veterných jarných či letných dňoch zaručujú optimálnu ochranu a súčasne umožňujú ventiláciu vďaka voľnému fit strihu, V chladnejších obdobiach roka ponúkajú v kombinácii s elastickými nohavicami ideálne funkčné oblečenie.

Šortky majú vrecko na zips a sú veľmi pohodlné aj vďaka nastaviteľnému pásu.

Ak ste niekedy premýšľali nad behaním v zlom či chladnom počasí, zaobstarajte si tieto šortky a už nebudete pochybovať.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 18:54