StoryEditor

Nočný beh v Košiciach čaká tretí ročník, registrácia už bola spustená

25.04.2014, 07:29

Košice budú opäť patriť nočným bežcom. V metropole východu sa 5. septembra po tretí raz uskutoční podujatie Košice Night run.

Bežcov bude čakať trať s dĺžkou 9,17 km, ktorá tradične povedie historickým centrom Košíc. Po minulom ročníku, v ktorom padali rekordy v počte účastníkov, očakávajú organizátori vysokú účasť aj v tomto roku. Hneď v prvý deň registrácie (22. apríla) sa prihlásilo viac ako 100 bežcov.

Registrovať sa dá na stránke podujatia kosicenightrun.sk. Do 30. júna je možné využiť zvýhodnené štartovné 13 eur, do 2. septembra stojí štartovné 15 eur, a od 3. do 5. septembra bude stáť 20 eur. Je možné, že organizátori budú nútení registráciu z kapacitných dôvodov uzavrieť skôr.

Bežať môžu jednotlivci, ale záujemcovia môžu pri registrácii prizvať aj svojich priateľov a vytvoriť s nimi tím.

Vlani sa na štart postavilo 1300 bežcov z desiatich krajín - okrem Slovenska aj z Kene, Maďarska, Talianska, Česka, Španielska, Ukrajiny, USA, Portugalska a Rakúska.

Nočný beh Košicami je aj o zábave. Okrem nezameniteľnej nočnej atmosféry a povzbudzovania môžete rátať s niekoľkými hudobnými pódiami popri trati.

Staňte sa súčasťou originálneho behu a zažite neopakovateľnú atmosféru večerných Košíc. Spojte šport a zábavu a poďte na Košice Night Run 2014!

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
20. apríl 2024 14:32