StoryEditor

Beh je vo hviezdach. Astrologický sprievodca nielen pre bežcov

Astrológia a beh – ide to vôbec k sebe? Prečo nie. S astrológmi sa dlhé storočia radili panovníci a konzultovali s nimi všetky svoje veľké rozhodnutia. Prečo by teda do hviezd nemohli nahliadnuť aj bežci? Možno by ste sa divili, ako postavenie planét dokáže ovplyvniť vašu bežeckú kariéru!

Každý z nás určite pozná svoje znamenie, lenže to vypovedá len o tom, v akom postavení bolo v okamihu nášho narodenia Slnko. Aj keď práve ono výrazne ovplyvňuje našu osobnosť, v každom horoskope okrem neho fungujú i ďalšie významné prvky, ktoré nás tiež ovplyvňujú – napríklad Mesiac, jednotlivé planéty či tzv. ascendent.

Ďalšiu rolu hrajú tzv. tranzity. Vesmírne telesá sa, samozrejme, naším narodením nezastavia, ale ďalej pokračujú vo svojej ceste, a pritom vytvárajú aspekty s dôležitými prvkami v našom horoskope.

Tak sa dajú vysvetliť vzostupy a pády, možné zdravotné problémy i východiská z väčších či menších kríz. Vďaka tomu sa bežecký národ nedá rozdeliť do dvanástich škatuliek a povedať, že všetci Barani sú žeraví na preteky, kým zasnené Ryby sa do nich veľmi nehrnú.

Povieme si teda skôr o vplyve jednotlivých znamení a planét. Presné stanovenie individuálneho horoskopu je oveľa zložitejšia a komplexnejšia záležitosť a platí, že až z neho sa môžete dozvedieť, kde máte ascendent a čo a ako vás v živote z astrologického hľadiska ovplyvňuje.

Na jednotlivé charakteristiky sa preto pozerajte nie ako Lev či Vodnár, ale snažte sa skôr pochopiť, ako váš beh i život ovplyvňujú napríklad Lev, Ryba či Rak vo vás.

Chcete poznať bežecké charakteristiky jednotlivých znamení? Nie je nič jednoduchšieho. Všetky sú v magazíne RUN, ktorý už nájdete v stánkoch.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 12:56