StoryEditor

Oravaman je vypredaný. Za neuveriteľných 94 minút!

02.03.2013, 10:10
Autor:
redakciaredakcia

Niečo také je na Slovensku nevídané! Štartové miesta na horskom triatlone Oravaman sa vypredali za neuveriteľných 94 minút a 48 sekúnd.

Počet miest na štarte je obmedzený na 250 a aj v minulých ročníkoch nemali organizátori ťažkosti kapacitu naplniť, ale taký bleskový výpredaj nečakali. "Ten čas veru prekvapil aj nás," priznal šéf pretekov Peter Paľa.

Prihlášky na 3. ročník unikátneho podujatia prišli zo siedmich krajín - okrem Slovenska aj z Česka, Poľska, Maďarska, Veľkej Británie, Španielska a USA. Na štart sa postaví 175 triatlonistov a 75 pretekárov v štafetách. Kapacita je obmedzená najmä pre náročnú logistiku pretekov a snahu udržať rodinnú atmosféru podujatia.

Neúspešní záujemcovia ešte majú malú šancu dostať sa na štartovú listinu v prípade, že niekto z prihlásených neuhradí do 1. mája štartovné alebo sa z pretekov odhlási. Treba však organizátorom zaslať email, ktorý bude zaradený na čakaciu listinu - v poradí, v akom príde. Ak prídete na rad, organizátori sa vám ozvú. Bližšie informácie nájdete na www.oravaman.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
20. apríl 2024 06:34