StoryEditor

Bratislavu čaká celodenný bežecký festival

25.06.2013, 10:30
Autor:
TASRTASR

Najbližšiu nedeľu sa na Železnej studničke v Bratislave uskutoční premiérový ročník Saguaro Run Festu. Ide o športový festival s programom na celý deň.

Dopoludnia sa zabavíte s celou rodinou, v programe sú aj disciplíny pre najmenších, zaujímavosťou je beh s kočíkom. Popoludní si môžete zabehať štafetu s kamarátmi alebo s kolegami z práce a podvečer si zabehnete svoj prvý polmaratón alebo si zlepšíte čas na 10 km. Pre deti sú pripravené atrakcie a sladkosti, každý z bežcov dostane darček.

Na víťazov všetkých kategórií dospelých čaká vodotesná HD kamera, úspešných účastníkov podujatia  potešia aj nákupné poukážky.

Online registrácia prebieha na stránke www.mojevent.sk. Aktuálne informácie o behu nájdete na stránke www.runningcity.sk. Zabezpečená bude aj kyvadlová doprava zo záchytného parkoviska v Mlynskej doline.

Generálny partner podujatia, spoločnosť Lidl Slovenská republika, zabezpečí vysadenie jedného stromu za každého registrovaného bežca. Stromy budú vysádzať Mestské lesy Bratislava v lokalite nad Peknou cestou na jeseň tohto roka. „Rozhodli sme sa pomôcť bratislavskému lesoparku, ktorý sa spamätáva zo silného vetra z mája 2010 aj z požiaru zo začiatku tohto roka," povedal Tomáš Bezák, hovorca spoločnosti Lidl.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 09:22