StoryEditor

Kolegyne bežkyne, kolegovia bežci, náhodní okoloidúci

07.05.2009, 08:02
Ak si na túto adresu nezavítal po prvý krát, tak si asi prekvapený čo si tu našiel.

Ak si na túto adresu nezavítal po prvý krát, tak si asi prekvapený čo si tu našiel.

To na čo sa práve pozeráš, je v podstate druhý viditeľný výsledok spolupráce medzi mojou maličkosťou a vydavateľstvom Sanoma Magazines Slovakia na novom bežeckom internetovom portáli beh.sk. Len tak na pripomenutie, tým prvým výsledkom bol náš spoločný výber loga novej Bežeckej stránky.
 
Keď som bol vyzvaný na to, aby som pri príležitosti spustenia tejto novej Bežeckej stránky spískal nejaký ten príhovor pre bežcov, tak ma hneď napadlo, že tu spojím dve veci do jednej a v stručnosti popíšem bez pár mesiacov desať ročnú púť Bežeckej stránky slovenským webom. Ale poteším Vás, nič také nebude. Aspoň nateraz nie. Je mi jasné, že by to momentálne aj tak nikoho nezaujímalo, lebo každý sa radšej namiesto čítania nudných písmeniek vrhne na skúmanie nového webu.
 
Tak dámy a páni smelo na to. Klikajte, ťukajte, nadávajte, chváľte a porovnávajte či už so starým webom, alebo inými bežeckými stránkami. Ale chcem Vás upozorniť na jedno.
Pre novú Bežeckú stránku, ktorá stojí po rozklusaní sa a rozcvičke na štartovej čiare práve zaznel štartový výstrel a vydáva sa na svoj prvý beh na dlhú trať. A spomeňte si ako to bolo pri prvom behu u Vás, ako ste sa s trasúcimi kolenami postavili na svoj prvý štart. Nikto z nás nebol pripravený a vychystaný na 100%. Podobne je to aj u našej novej Bežeckej stránky. Nie všetky podstránky sú v takom stave, aby sme ich vypustili von a tak sa k niektorým z nich nedostanete. Ale na všetkom sa usilovne pracuje a postupne bude toho sprístupnené viac a viac a verím tomu, že nepotrvá dlho a „pretneme“ cieľovú pásku prvého behu a obohatený o nové skúsenosti sa už smelo a pevnými nohami postavíme na štartovú čiaru ďalšieho a ďalšieho behu a začneme súperiť a dupať na chrbát tým najlepším.
 
Tak ako „stará“ Bežecká stránka, tak aj táto nová je tu hlavne pre Vás bežkyne a bežcov, tak si Vaše postrehy a návrhy čo by sa malo na novej stránke objaviť, to vylepšiť … nenechávajte len pre seba a pre debaty pri kofolke po tréningu resp. preteku a sem s nimi.
 
Možno budete zaskočený väčším počtom reklám oproti tomu, ako ste boli zvyknutý, ale s tým sa bude treba zmieriť, keďže stránka už nie je len kutilským dielkom jedného bežeckého blázna a na jej vývoj a fungovanie sú potrebné peniažky. No a je vcelku pravdepodobná, že aj vďaka reklamným partnerom sa podarí podporiť bežecké hnutie.

Na záver pridám informáciu nie len pre tých, ktorý sú zástancami klasiky, resp. pre tých u ktorých prepukne nostalgia, o tom, že až do času, pokiaľ sa nová Bežecká stránka nerozbehne na plno, bude stále plne funkčná a aktualizovaná aj stará Bežecká stránka na adrese: www.beh.szm.sk.

Lubo Ferenc

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
27. apríl 2024 01:54