StoryEditor

Verím, že si Beh.sk čoskoro získa masívnu podporu bežcov

12.05.2009, 08:00
Šéfredaktor RUN Magazine Andrej Miklánek o našej - vašej stránke Beh.sk. Čo želá do vienka mladšiemu súrodencovi časopisu? Prečítajte si!

Šéfredaktor RUN Magazine Andrej Miklánek o našej - vašej stránke Beh.sk. Čo želá do vienka mladšiemu súrodencovi časopisu? Prečítajte si!

Milí bežci,

vydavateľstvo Sanoma má pre vás v krátkom časovom slede druhý milý darček. Mimoriadne priaznivá čitateľská odozva na uvedenie časopisu RUN na slovenský trh nás uistila v presvedčení, že beh sa stal aktivitou nielen zopár menej lenivých jedincov, ale skutočnou súčasťou života mnohých z vás. Pri hľadaní formy ďalšej komunikácie s bežeckou komunitou padla naša voľba celkom prirodzene na internet.

Nadviazali sme spoluprácu so stránkou rekreačného behu www.beh.szm.sk, ktorá sa dovtedy ako jediná v slovenskom virtuálnom priestore venovala systematicky práve informovaniu o behu. Našim cieľom bolo nadviazať na všetko dobré, čo táto stránka, pracujúca v skromných podmienkach, slovenským bežcom ponúkala. Myšlienkovými rodičmi konceptu nového začiatku sú Peter Šebo, Ľuboš Ferenc ako aj admin-ka Elena Hajtášová.

Radi by sme na stránke www.beh.sk ponúkli okrem iného aj to, čo nemôže ponúknuť žiadny časopis. Teda štartové a výsledkové listiny v čo najväčšom rozsahu, propozície a aktualizácie k jednotlivým bežeckým pretekom, Vaše dojmy a postrehy, či skúsenosti z behov, používania jednotlivých druhov bežeckej výstroje, či odporúčania Vašich obľúbených bežeckých trás. V mnohom sme odkázaní na spoluprácu - s organizátormi bežeckých podujatí a s vami, teda s každým dňom silnejšou bežeckou komunitou. Ale už prvé signály nás napĺňajú presvedčením, že táto snaha má zmysel a www.beh.sk bude sa vám páčiť.

Radi by sme vytvorili čo najširšiu bežeckú komunitu, a preto na stránke www.beh.sk nájdete nielen najrôznejšie informáciu zo sveta behu, ale môžete sa na jej tvorbe podieľať aktívne aj sami – ak sa podelíte s ostatnými bežcami o Vaše skúsenosti a postrehy. Chýbať nebudú ani virtuálne bežecké trate a ak predpoveď počasia vzťahujúca sa napríklad k jednotlivým bežeckým podujatiam. Je predsa dôležité vedieť, či na najbližšom (napríklad) maratóne v Košiciach bude pršať, nie?

A samozrejme - na www.beh.sk ponúkneme aj to najlepšie zo samotného časopisu RUN. Nie všetko a nie hneď, aby ste nestratili motiváciu sledovať aj samotný časopis :) Ale niečo zaujímavé tam predsa len bude.

Do slovenského mediálneho priestoru teda práve vbehol mladší súrodenec časopisu RUN. Ja mu prajem, aby mal so svojim starším bratom dobré vzťahy :), a aby si v bežeckej komunite čo najskôr získal masívnu podporu. Veríme, že sa nám to spoločne s vami podarí.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 03:08