StoryEditor

Milí naši surfujúci bežci!

02.07.2009, 09:00
Dva mesiace sú za nami a veľa rokov pred nami:) Pomôžte nám s budovaním a propagáciou novej Bežeckej stránky Beh.sk!

Dva mesiace sú za nami a veľa rokov pred nami:) Pomôžte nám s budovaním a propagáciou novej Bežeckej stránky Beh.sk!

Máme za sebou dva mesiace úspešného fungovania novej Bežeckej stránky, počas ktorých sme sa ju snažili vyladiť do podoby, v akej ste ju chceli mať. Sľubujeme, že aj naďalej budeme pracovať na jej zlepšovaní, práve na základe vašich podnetov. Teraz vás však chceme aktívne zapojiť aj do ďalších oblastí Beh.sk.

 

 

Ak sa vám  naša spoločná stránka páči a považujete ju za užitočný zdroj informácií a príjemný priestor na stretávanie sa s ľuďmi s rovnakým "postihnutím" (myslíme tým beh :), povedzte o nej čo najširšiemu okruhu bežcov a ľudí vo vašom okolí . Čím viac bežcov bude navštevovať tento priestor, tým viac tréningových trás budete môcť vyskúšať, nad tým väčším počtom denníkov bežca slzu vyroniť a o to viac fotkami z bežeckých podujatí sa potešiť. Staňte sa evanjelizátormi Bežeckej stránky Beh.sk a tešte sa spolu s nami, ako utešene rastie naša komunita. 

 

Tým, ktorí vlastnia blogy, osobné stránky, či klubové a súťažné weby ponúkame možnosť výmeny odkazov. Ak sa rozhodnete nás podporiť takýmto spôsobom, môžete využiť naše promo bannery, ktoré sú vhodné na nasadenie do vašich webstránok alebo jednoducho odkazovať na Beh.sk formou textového linku. Bannery pošleme obratom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

 

Ak nemáte vlastný web, ale chceli by ste sa realizovať, ponúkame na Beh.sk možnosť spolupráce. Vítame všetkých aktívnych ľudí, ktorí majú záujem zveľaďovať Bežeckú stránku svojimi postrehmi, nápadmi a komentármi. Ak sa chcete stať jedným z externých editorov Beh.sk, stačí napísať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. krátku informáciu o vás a naša milá a šikovná celenka sa vás veľmi rada ujme a dohodne ďalšie kroky.

 

Pomôžte nám vybudovať najlepší bežecký web široko ďaleko a my sa budeme snažiť, v spolupráci s našimi partnermi, aj naďalej prinášať skvelé súťaže, článkyinovácie a tipy zo sveta behu a behania, až ku vám, každý deň.

 

Krásny deň praje tím Beh.sk

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 16:57