StoryEditor

Nike predstavuje Nike+ SportBand

20.08.2009, 00:00
Nike+ SportBand iba pohľadom na zápästie poskytuje bežcom v reálnom čase údaje o vzdialenosti, rýchlosti, čase a spálených kalóriách.

Nike+ SportBand iba pohľadom na zápästie poskytuje bežcom v reálnom čase údaje o vzdialenosti, rýchlosti, čase a spálených kalóriách.

Je vybavený novým displejom s bielym pozadím pre lepšiu viditeľnosť, ako aj nepriepustným obalom pre vyššiu odolnosť proti vode. Bude dostupný v šedej farbe s ružovým pásikom, v tmavo šedej farbe so žltým pásikom, a tiež v čiernej farbe s červeným pásikom.

Bežecký tréner na zápästie


Získať pri behu okamžitú spätnú väzbu je teraz rovnako jednoduché ako si zaviazať topánky. Stačí stlačiť tlačidlo a vybehnúť. Čisto tvarovaný, aerodynamický a elegantný náramok obsahuje technológiu, ktorá zďaleka presahuje iba meranie času, a okamžite sprístupňuje bežcovi dynamické štatistické údaje – ako je tempo, kilometre, uplynulý čas a spálené kalórie. Údaje o behu sa ukladajú a zobrazujú v odopínacej pamäti USB, ktorá získava dáta z čipu schovaného v bežeckej topánke.


Globálne bežecké spoločenstvo Nike+


Beh je len prvou časťou zážitku s Nike+. Behanie s náramkom Nike+ SportBand umožňuje bežcom stať sa členom celosvetového bežeckého spoločenstva Nike+, kde môžu svoj tréning sledovať buď jednotlivo, alebo v porovnaní s inými bežcami z celého sveta. Keď užívateľ pamäť USB odopne z náramku a zapojí do počítača, automaticky sa napojí na stránku nikeplus.com, kde sa ukladajú a aktualizujú záznamy o behaní. Webová stránka Nike+ pomáha bežcom sledovať svoj bežecký tréning pomocou dynamických grafov, ktoré porovnávajú vzdialenosť a čas jednotlivých behov, a tiež týždenné a mesačné súčty.

Nike + SportBand je možné zakúpiť na Slovensku vo vybranej sieti predajni od augusta.

Bežci, ktorí radi počúvajú hudbu, majú možnosť získať informácie o priebehu svojho behu pomocou systému iPod nano, iTouch alebo iPhone 3GS.



Viac o produktoch Nike

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 09:13