StoryEditor

Odbehnite maratónsku štafetu v Nike oblečení II.

11.09.2009, 06:00
Tento týždeň hľadáme druhého člena do štafety maratónu v Košiciach, ktorý sa bude konať prvú októbrovú nedeľu a túto štafetu budú zastupovať štyria bežci z Beh.sk. Stále rozmýsľate, či sa prihlásiť? Máte už iba pár dní!

Tento týždeň hľadáme druhého člena do štafety maratónu v Košiciach, ktorý sa bude konať prvú októbrovú nedeľu a túto štafetu budú zastupovať štyria bežci z Beh.sk. Stále rozmýsľate, či sa prihlásiť? Máte už iba pár dní!

Prvú októbrovú nedeľu sa bude v Košiciach konať Medzinárodný maratón mieru, kde sa pobeží aj štafeta, zložená zo štyroch bežcov.

V spolupráci s Nike pre vás počas septembra prinášame atraktívnu súťaž o kompletnú bežeckú výbavu pre všetkých štyroch členov Nike Beh.sk tímu.

Každý týždeň (spolu to budú týždne štyri) vyžrebujeme jedného člena do tímu a jedného náhradníka, ktorí budú uverejnení na Beh.sk (posledný vyžrebovaný bude v pondelok pred maratónom – 28. septembra 2009).

Postupne – počas celých týchto štyroch týždňov zložíme štafetu, ktorá pobeží na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach, v komplet oblečení od Nike, ktoré mu ostane (oblečenie získava iba bežiaci člen). A to nie je všetko! Za každého jedného člena štafety Nike uhradí štartovné.

Tento týždeň hľadáme už druhého člena štafety. Chceš vyhrať?


Stačí iba:

1. byť zaregistrovaný na Beh.sk
2. mať vyplnený profil bežca (meno a priezvisko, mesto, kraj, rok narodenia a pohlavie)
3. z dôvodu obmedzení vekovej hranice pre odbehnutie maratónskej štafety – mať viac ako 16 rokov (ročník 1993 a starší)
4. byť si vedomý, že keď sa prihlásiš a budeš vyžrebovaný, stávaš sa súčasť tímu Nike Beh.sk tím a preto je potrebné sa dostaviť do Košíc najneskôr v sobotu (3. októbra 2009) do 20.00 – kvôli registrácii štafety, ktorá sa bude konať na mieste a tiež prevzatiu Nike výbavy).
5. napíšeš krátky článoček do denníku bežca
6. súhlasíš s pravidlami súťaže
7. budeš členom Nike+ tímu na Beh.sk

Zdá sa veľmi jednoduché získať Nike bežeckú výbavu v hodnote cca 250 EUR a ono je to skutočne tak. Ak sa cítiš na odbehnutie približne desiatich kilometrov, si tímový hráč a máš chuť vyhrať, nič ti v tom nebráni a hraj


Veľa šťastia a dovidenia v Košiciach!


menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 03:12