StoryEditor

Vianoce sú tu presne o týždeň! Viete čo podarovať?

17.12.2009, 00:00
Netušíte, čo dopriať vášmu partnerovi/ke, či kamarátovi pod stromček? Prinášame Vám pár tipov, ktorými určite nič nepokazíte.

Netušíte, čo dopriať vášmu partnerovi/ke, či kamarátovi pod stromček? Prinášame Vám pár tipov, ktorými určite nič nepokazíte.

Wind/Waterproof čiapku, či šiltovku
Najviac tepla počas behu uniká práve z hlavy. Byť v teple a bezpečí - to všetko zabezpečuje čiapka/šiltovka s feflexnými prvkami. Cena je od 10 €.

Kompresné ponožky
O kompresných ponožkách sme si veľa napísali a sme presvedčení, že potešia každého bežca. Dostupnosť v "kamenných" obchodoch je horšia, avšak skúste pohľadať na internete. Cena sa pohybuje od 15€.

Tričko/Dlhorukávny nátelník

Dôležité je, aby tričko prepúšťalo pot a pritom bežcovi zabezpečovalo pohodlie. Ceny začínaju od cca 20 €.

Dlhorukávnu fleecovú mikinu
V ktoromkoľvek outdoorovom, či športovom obchode nájdete druhú vrstvu pod bežeckú bundu, ktorá inteligentne prepúšťa pot a bežca "neparí" vo vlastnom pote. Cena sa pohybuje od cca 50 €.

Športové hodinky
Ak obdarovaný ešte len začal behať, či sa mu staré hodinky pokazili, máte skvelú príležitosť, obdarovať ho športtesterom. Ceny tých lacnejších sa pohybujú od 20-30 € a môžu sa vyšplhať na stovky eur.

Ak máte aj vy nápady, ktorými by ste chceli pomôcť nám, čo zúfalo beháme po športových obchodoch, aby sme potešili svoje polovičky (alebo bratov, sestry, rodičov, či kamarátov...), podeľte sa o ne v diskusii!

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
22. október 2024 07:38