StoryEditor

Nový RUN Magazine s lákavou súťažou

01.04.2010, 00:00
Aprílové číslo RUN Magazínu prináša okrem veľa zaujímavých článkov, aj súťaž o sadu bežeckého oblečenia Asics Performance.

Aprílové číslo RUN Magazínu prináša okrem veľa zaujímavých článkov, aj súťaž o sadu bežeckého oblečenia Asics Performance.

Určite vás v najnovšom čísle zaujme rozhovor s olympionikom Pavlom Hurajtom, či bežeckým talentom slovenskej atletiky - Jankou Zatlukalovou.

Zo súdka tréningových rád zistíte, že kľuky je možné robiť na veľa spôsobov a že váš tréning by mal mať striktne určený harmonogram, ktorý je potrebné dodržiavať.

Tichým vyznavačom Ironman-a prináša RUN reportáž z jedného z tých najextrémnejších - v Nórsku. To však nie je všetko a prvý jarný RUN je plný zaujímavého čítania a preto neváhajte a jeden si hneď zaobstarajte.

Ak chcete mať RUN vždy medzi prvými, objednajte si ho! Ročné predplatné je iba 8,17 € a tentokrát ak sa predplatiteľom stanete, máte šancu získať kompletnú bežeckú sadu oblečenia od Asics - Asics performance.

Predplatné RUN Magazínu si môžete objednať priamo prostredníctvom nášho webu, priloženou poštovou poukážkou v RUN Magazíne (nezabudnite pripísať vašu poštovú adresu), telefonicky na čísle 02/32 150 150, či e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

 

Ponuka platí do konca apríla 2010.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
16. apríl 2024 20:43