StoryEditor

Visegrad maraton ponúka zaujímavé výhody

30.04.2010, 00:00
Okrem výhody pre tých, ktorí sa prihlásia do 30.4.2010 a zaplatia štartovné 15 € a budú mať zabezpečené ubytovanie hotelového typu, ponúkajú organizátori ďalšie výhody.

Okrem výhody pre tých, ktorí sa prihlásia do 30.4.2010 a zaplatia štartovné 15 € a budú mať zabezpečené ubytovanie hotelového typu, ponúkajú organizátori ďalšie výhody.

Ďalšie lákadlá pre bežcov:

V rámci jubilejného 5.ročníka sa v záujme propagácie tohto behu uskutoční aj Visegrad maraton štafiet v piatok 18.6.2010 v popoludňajších hodinách. Štafetu tvoria šiesti bežci, ktorí budú bežať 7km úseky. Organizátor zabezpečuje pre všetkých členov štafety bezplatné ubytovanie z piatka na sobotu t.j. 18.6. na 19.6.2010 vo Vyšných Ružbachoch a taktiež občerstvenie po vyhodnotení štafety v piatok 18.6.2010 vo večerných hodinách.

V súvislosti s predchádzajúcimi diskusiami na bežeckých stránkach o výške štartovného na MMM v Košiciach a benefitmi bežcov chcem uviesť to , čo bežcom poskytneme za štartovné 15€ :
bezplatné ubytovanie hotelového typu, dopravu na štart a dopravu z cieľa v Poľsku na Slovensko, pasta party pred behom v sobotu a jedlo s nápojom po behu , bezplatná masáž po behu a možnosť použitia bazénu po behu, štartové číslo, tričko a hodnotnú medailu v cieli, meranie času elektronickým čipom, občerstvovacie a osviežovacie stanice striedavo každých 2,5km, označenie trasy na každom kilometri, finančné a vecné odmeny v kategóriach rozdelených po piatich rokoch, tombola pre všetkých účastníkov, výsledková listina a certifikát o absolvovaní maratónu ....Okrem toho ako bonus ponúkame priateľskú a srdečnú atmosféru a ak je dobré počasie, tak aj pekný výhľad na Vysoké Taty z vrcholu Vabca...

Na základe hore uvedených faktov sa naskytá možnosť využiť ponuky organizátorov Visegrad Maratonu a zúčastniť sa aj štafety aj hlavného behu a stráviť víkend v peknom prostredí pod Tatrami v kúpeľoch Vyšné Ružbachy, kde je možnosť využiť aj liečebné a rehabilitačné procedúry.

Viac o Visegrad maratone najdete na našich stránkach

Tešíme sa na vašu účasť.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 15:28