StoryEditor

Unikátny beh pre ženy po prvýkrát

23.09.2010, 15:00
Milé dámy, slečny, dievčatá, prijmite naše pozvanie a buďte aj vy pri premiére behu venovaného len vám – Bratislava Ladies Run. Netradičné bežecké podujatie s bohatým sprievodným programom zažijete, keď prídete v nedeľu 26.9.2010 do OC Aupark.

Milé dámy, slečny, dievčatá, prijmite naše pozvanie a buďte aj vy pri premiére behu venovaného len vám – Bratislava Ladies Run. Netradičné bežecké podujatie s bohatým sprievodným programom zažijete, keď prídete v nedeľu 26.9.2010 do OC Aupark.

Medzi Aupark a Sadom Janka Kráľa na Vás čaká od 12.00 hod. množstvo zaujímavých súťaží a atrakcií, ktoré vyvrcholia behom na 4 kilometrovej trati so štartom o 14.00 hod. Nenáročnú trať je určite schopná zabehnúť každá z Vás, povolená je aj chôdza a klebetenie počas behu. Hlavným cieľom je zabaviť sa a dobre si zašportovať. Okrem vizážistu Lukáša Kimličku Vás určite všetky, ktoré sa do behu zapojíte, skrášli šiltovka NIKE, určite potešia aj ďalšie benefity, ako 20% zľava na nákup tovaru v Nike shope, občerstvenie drinkom po dobehu do cieľa, štartové číslo, či darčeky od partnerov, ktoré dostanete pri prezentácii na podujatie. Na najlepšie čakajú vecné ceny od NIKE a partnerov a množstvo špeciálnych cien pre všetky ostatné, ktoré sa do jednotlivých súťaží zapoja.

Neváhajte preto a zaregistrujte sa na www.bratislavamarathon.com, kde nájdete všetky informácie o behu vrátane mapy trate, po ktorej sa pobeží. Výška štartového poplatku je len 6,-Euro, pokiaľ sa prihlásite a zaplatíte v týždni kedy sa akcia koná, 9,-Euro.

Záštitu nad podujatím prevzala predsedníčky vlády Slovenskej republiky pani Iveta Radičová. O rozcvičenie pred behom sa postará Miro Šmahel, odborným okom ohodnotí výzor najlepších bežkýň stylista Andrej Kusalík.

A nebojte sa, my sa postaráme aj o Vaše deti a chlapov. Deti sa môžu hrať na detskom ihrisku doplnenom o viaceré atrakcie, pre pánov je pripravený špeciálny pánsky kútik.

Program:

12:00 - Otvorenie „pánskej a detskej zóny“
- Súťaž „Uhádni cenu nákupu!“
- Súťaž najlepšia kávičkárka Auparku
12:30 - Beh s nákupným vozíkom plným nákupu
13:00 - Beh na opätkoch
13:00 - Beauty poradňa s vizážistom Lukášom Kimličkom
13:30 - Spoločná Ladies rozcvička s Mirom Šmahelom
13:45 - Otvorenie štartového koridoru
14:00 - Štart Bratislava Ladies Run
14:45 - Vyhlasovanie výsledkov behu na opätkoch a behu s nákupným košíkom
15:00 - Vyhlásenie výsledkov o najlepšie oblečenú účastníčku a skupinu účastníčok Bratislava Ladies Run „Bratislavská Lady 2010“ – Andrej Kusalík
15:05 - Vyhlásenie výsledkov 1. ročníka Bratislava Ladies Run
15:10 - Tombola

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 21:15