StoryEditor

Výnimočný pretek: Triexpert Vokolo Priglu 2010

05.10.2010, 00:00
Špecializovaná bežecká predajňa Triexpert, pri príležitosti otvorenia úplne novej predajne Brne, pripravuje ojedinelý beh okolo Brnenskej priehrady s príznačným názvom - Triexpert Vokolo Priglu.

Špecializovaná bežecká predajňa Triexpert, pri príležitosti otvorenia úplne novej predajne Brne, pripravuje ojedinelý beh okolo Brnenskej priehrady s príznačným názvom - Triexpert Vokolo Priglu.

Snaží sa tým priblížiť svojim zákazníkom a všetkým bežcom, ktorým takto zaujímavý a podobný pretek na Južnej Morave chýbal. Štart je 16.10.2010 o 11-tej hodine bežcov čaká 13,7 kilometra. Trať povedie popod hrad Veveří, ďalej sa pobeží z Rakovca na prístav a po ľavom brehu oproti prúdu popod hrad, cez lávku na pravý breh a po ňom späť k Lodným športom Brno, kde aj bude zázemie celého preteku.

Samotný pretek je veľkou výzvou. Trať je naozaj veľmi zaujímavá profilom a je tiež príjemne členitá a dynamická. Posledné štyri kilometre sú po komunikácii a takmer v rovine. Pre bezpečnosť všetkých štartujúcich bude komunikácia v exponovaných miestach uzavretá a vyčlenená iba pre pretekárov. Riaditeľ preteku Petr Bożek k tomu uvádza, že usporiadateľom ide predovšetkým o šport a tým aj o bezpečnosť všetkých zúčastnených. Tomu je podriadené všetko. Každopádne šport má v Brne silnú tradíciu a Brnenská priehrada je miestom, ktoré je ideálne pre všetky druhy športov.

V rámci programu športového bežeckého dňa, bude v areáli lodných športov Brno bohatý sprievodný program. Už na trati a vlastne v priebehu celého dňa budú bežci a diváci vidieť a počuť Kiss patrolky so svojou rádiovou show. Pripravená bude aj odborná diagnostika špecialistov z Triexpertu, možnosť výhodného nákupu tovarov značky New Balance a Enervit. Na svoje si prídu aj fanúšikovia behu. Okrem veľmi atraktívnych miest na trati, bude v zázemí pripravený skákací hrad, rodinný futbal v nafukovacom ihrisku a veľa iných atrakcií. Pripravené bude veľmi pestré občerstvenie pre návštevníkov, aj pre pretekárov. Na svoje si príde úplne každý a pretekári môžu vziať so sebou celú rodinu, o ktorú bude patrične postarané.

"Chceme pripraviť naozaj krásny pretek a hlavne športový zážitok. Veľké množstvo ľudí športuje a nie sú to pritom vrcholoví športovci. Ale aj títo majú určité ambície a ciele a obehnúť Brnenskú priehradu, muža byť ďalším z nich. Pre fanúšikov a rodiny bežcov pripravujeme paletu atrakcií, aby si celý deň užili aj deti", dodáva Petr Božek. Hovorí tiež, že inšpiráciu k takémuto behu hľadá predovšetkým v zahraničí, kde sú podobné športové dni a preteky v krásnom prostredí veľmi obľúbené.

Vítaní sú všetci ostrieľaní a kondiční bežci a samozrejme aj ich sprievod. V rámci organizácie sú k dispozícii aj hotely v okolí s lákavou ponukou pre účastníkov. Všetky bližšie a konkrétne informácie sú k dispozícii na informačnom webe závodu - www.vokolopriglu.cz.

TRIEXPERT:
Špecializovaná bežecká predajňa v Prahe a Brne. Poskytuje služby v oblasti obuvi, vybavenia bežca, výživy a tréningov. Vykonáva filmovú diagnostiku došliapnutí na bežiacom páse a na základe analýzy odporučí 3 značky vhodné pre charakter behu zákazníka. Zákazník má možnosť si práve tieto tenisky v predajni vyskúšať na bežiacom páse. Eshop a info na www.triexpert.cz.


Informácie:
Marketing a médiá: Marcel Trnka; +420 721 436 136, marcel @ fifteen.cz
Riaditeľ preteku: Petr Božek; +420 724 870 607, petr.bozek @ triexpert.cz

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
20. apríl 2024 04:56