StoryEditor

Straste svoju vianočnú nádielku

10.01.2011, 23:00
Postavili ste sa po Vianociach na váhu a zhrozili ste sa čísla, ktoré sa na vás usmialo z jej displeja, či ručičky, ktorá sa pohla podozrivo ďaleko? Nezúfajte!

Postavili ste sa po Vianociach na váhu a zhrozili ste sa čísla, ktoré sa na vás usmialo z jej displeja, či ručičky, ktorá sa pohla podozrivo ďaleko? Nezúfajte!

Behanie je pravdepodobne jeden s najúčinnejších spôsobov, ako sa zbaviť prebytočných kíl, ale nie je zázračný. Môže vám pomôcť zhodiť niekoľko kíl, pretože vám ubudne tuk z vášho tela, ale nezabúdajte, že svaly sú mohutnejšie a obsahujú vodu a preto sú aj ťažšie ako tuk! Neriaďte sa preto vždy len svojou váhou, ale napríklad obľúbenými džínsami, ktoré zrazu zapnete bez problémov a dokonca ste sa začali rozhliadať po opasku, ktorý by vám ich pomohol udržať na svojom mieste!?

Základom úspechu je staré známe vyvážené jedlo. Vďaka nemu budete mať úspech zaručený. Na našich stránkach sa toho o jedalničku a spôsoboch stravovania popísalo veľa, tak prečo nespomenúť aj spôsob stravovania, ako dôležitý fakt pri chudnutí.

Nevynechávajte jedlo počas dňa
Čuduj sa svete, ale ak vynecháte niektoré z chodov počas dňa, schudnúť vám to nepomôže! Budete možno tak ešte hladnejší ako predtým a keď sa k jedlu dostanete, zhltnete ho aj s podnosom, či si doprajete naviac zbytočných kalórií v podobe sušienok, čokolád, čo vám bezbranne polihujú v šuflíku, či komore vášho bytu. Opreteky s kyselinou vás nominuje váš partner/partnerka, ktorý/ktorá nebude veriť vlastným očiam, čo sa to deje. Dokázaný je aj fakt, že pri behu následne spálite menej kalórií, ako keby ste boli správne najedení.

Je váš jedálniček pravidelný a jete počas celého dňa?

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
23. apríl 2024 08:15