StoryEditor

Čo vy na to milí bežci II.?

08.07.2011, 00:00
Pred týždňom som sem nahodil článoček, v ktorom som opísal praktiky jedného nášho kolegu bežca zo stredného Slovenska o tom, akým spôsobom zveľaďuje a obohacuje webovú stránku svojho web shopu. Chcem sa Vám poďakovať za Vaše reakcie. Priznám sa, že som neočakával taký ohlas.

Pred týždňom som sem nahodil článoček, v ktorom som opísal praktiky jedného nášho kolegu bežca zo stredného Slovenska o tom, akým spôsobom zveľaďuje a obohacuje webovú stránku svojho web shopu. Chcem sa Vám poďakovať za Vaše reakcie. Priznám sa, že som neočakával taký ohlas.

Pred týždňom som sem nahodil článoček "Čo vy na to milí bežci?", v ktorom som opísal praktiky jedného nášho kolegu bežca zo stredného Slovenska o tom, akým spôsobom zveľaďuje a obohacuje webovú stránku svojho web shopu. Chcem sa Vám poďakovať za Vaše reakcie. Priznám sa, že som neočakával taký ohlas. Toto ma milo prekvapilo, avšak keďže nič nie je len čisto biele alebo čisto čierne, či inak povedané každá minca má svoj rub aj líce, tak k tomuto pozitívu, ktoré ma potešilo, sa prikmotrilo aj negatívum.

Tým negatívom, aspoň z môjho pohľadu, je spravanie sa toho nemenovaného človek zo stredného Slovenska vďaka kotrému vlastne vznikol článoček, ktorého druhú časť práve čítaš. Dotyčný sa zahral na mŕtveho chrobáka a vôbec nezareagoval. Ani sa len neunúval ozvať sa a skúsiť sa dohodnúť. Naopak vo svojom konaní naďalej pokračuje a „požičiava“ si dokumenty z Bežeckej stránky. No predsa len jedna zmena na jeho stránke nastala.

Na začiatok termínovky umiestnil text nasledovného znenia:

Citujem:

“Všetky listiny (propozície a výsledky) sú na tejto stránke umiestnené so súhlasom organizátorov podujatí (autormi dokumentov). Sú určené k voľnému prehliadaniu, sťahovaniu a ich ďalšej propagácii.“

koniec citácie.

Čo k tomu napísať? Bolo by to pekné a v poriadku, keby to čo je tam napísané, bola aj pravda, ale žiaľ nie je tomu tak. A za tým si stojím.

A tak sa Vás chcem opýtať: Keď som si istý že tomu tak nie je a bez problémov to viem dokázať, tak bolo by odo mňa moc trúfalé a nespravodlivé keby som tu napísal, že dotyčný klame ?

Škoda, že dotyčný rieši celú situáciu takýmto spôsobom. Myslím si, že ja som vcelku ústretový človek a nemám problém sa dohodnúť, ak ide o dobrú vec v prospech behu. Nakoniec nebol by prvý, kto využíva dokumenty pozbierané a sústredené na Bežeckej stránke na tej svojej. Myslím si, že moja ústretovosť sa prejavila aj tým, že som ani v prvom článku a ani v tomto druhom nespomenul meno dotyčného pána a ani som nenapísal adresu jeho webovej stránky. Ale ktohovie, možno ma trpezlivosť časom prejde a poviem si, „Lubo nebuď taký somár a prezraď všetkým kto to je, nech sa to vie.“

No a na záver sa vám ešte musím ospravedlniť, že som Vás cez toho letné dovolenkové obdobie zas a znova otravoval mojími myšlienkovými pochodmi.

Lubo Ferenc, zakladateľ Bežeckej stránky

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 21:30