StoryEditor

Zimný RUN Magazín pribieha k vám

11.12.2011, 23:00
Aktuálne číslo 06/2011 dvojmesačníka RUN Magazín už je v predaji a je plný hodnotných článkov pre všetkých, ktorí radi behajú, či sa chystajú začať behať.

Aktuálne číslo 06/2011 dvojmesačníka RUN Magazín už je v predaji a je plný hodnotných článkov pre všetkých, ktorí radi behajú, či sa chystajú začať behať.

Zima je často predsudkovo zatracovaná v spojení s behom, hlavne u začínajúcich bežcov. Opak je však pravdou a behať v zime vie byť veľmi príjemné. Rovnako zatracované sú niektoré potraviny, resp. suroviny, ktoré často ako bežci nezadeľujeme do svojich jedálničkov. Prečítajte si aktuálne vydanie a budete vedieť, ktoré sú to.

Vedeli ste, že Peter Nagy sa okrem spievania a umeleckého fotografovania venuje aj športovaniu? V rozhovore vám dá návod, ako na to, ak začínate, či hľadáte motiváciu.

So zimou často prepadáme chorobám, pretože s vírusmi sa stretávame všade navôkol. Ľahšie im predídeme posilnenou imunitou, ale ako na to? To sa tiež dozviete v aktuálnom čísle.

Mnohí bežci svoju bežeckú kondíciu počas zimy upevňujú na bežkách, preto vám RUN Magazine prináša veľký prehľad bežiek, medzi ktorými si určite nájdete tie ideálne pre vás.

Čo sa týka všestrannej kondície, i o jej rozvoji sa dozviete veľa zaujímavého práve v RUN Magazine.

To však nie je všetko. Kúpte si aktuálny RUN Magazine vo vašom okolí alebo si objednajte predplatné RUN Magazine pohodlne z domova a v budúcnosti vám neujde ani jedno číslo!

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 11:06