StoryEditor

Uznávaný tréner Gabovič bude radiť čitateľom RUN-u

28.06.2012, 13:46
Skúsený kondičný tréner, vďaka ktorému patril Dominik Hrbatý roky k najlepšie pripraveným tenistom na svete, bude odpovedať na vaše otázky.

Kondičný tréner Ivan Gabovič je rešpektovaným odborníkom, ktorého služby okrem iných využívajú najlepší slovenskí tenisti. V poradni RUN-u sa teraz na neho môžete obrátiť aj vy. Ak máte nejaký problém alebo potrebujete radu týkajúcu sa prípravy, tréningu, životosprávy či rôznych zdravotných ťažkostí vyplývajúcich z behania, neváhajte a pýtajte sa. Svoje otázky posielajte na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo prostredníctvom našej stránky na facebooku - www.facebook.com/eRUN.sk.

Gabovič je doktorom pedagogiky, dlhé roky pôsobil na Fakulte telsnej výchovy a športu Univerzity Komenského na Katedre gymnastiky. Je spoluzakladateľom fitnes a kondičného športu na Slovensku. Dlhodobo je kondičným trénerom slovenského daviscupového tímu. Najdlhšie spolupracoval s Dominikom Hrbatým, trénoval aj Karola Kučeru, Karin Habšudovú, Danielu Hantuchovú a Dominiku Cibulkovú. S bežeckou prípravou pomáha viacerým známym osobnostiam vrátane moderatóra Mateja "Sajfu" Cifru. V ostatných desiatich rokoch sa pravidelne venuje vytrvalostným behom.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
08. máj 2024 17:44