StoryEditor

Príručka dámy v behu. Nová kniha pre ženy

24.10.2012, 11:09
Chcete schudnúť a udržať si štíhlu líniu? Stačí sa hýbať a zdravo jesť. Nová kniha o behaní určená ženám vám poradí, ako na to.

Vyskúšali ste stovky diét a stále sa vám nedarí schudnúť? Nerada sa potíte v posilňovni, kde si všetci obzerajú vaše telo, ktoré má k ideálu poriadne ďaleko? Vidíte pri pohľade do zrkadla bledú osobu bez stopy sexepílu? Pripadáte si apatická, bez elánu a iskry? Máte pocit, že vám v živote niečo chýba? Potom je táto kniha určená práve vám.

Prináša návod, ako môžete schudnúť raz a navždy, a pritom sa netrápiť žiadnymi sadistickými diétami. Navyše získate energiu, ktorá vám v živote možno chýba. Stačí len začať behať. Nepotrebujete žiadne drahé vybavenie, nemusíte sa naháňať cez celé mesto do telocvične a výsledky sa dostavia v najkratšom možnom čase. Navyše, behanie prináša aj veľa ďalších výhod, zdravý spánok, dobrú náladu a tiež schopnosť lepšie prekonávať životné ťažkosti.

Kniha je určená úplným začiatočníčkam, ktoré v šiestich jednoduchých krokoch naštartuje, ale aj tým skúsenejším bežkyniam, pretože prináša veľa šikovných rád, ako si behanie spestriť. A ak budete chcieť, môžete to dotiahnuť napríklad až k maratónu.

Autorka vám humornou formou opíše prekážky, na ktoré pri ceste za štíhlym a zdravým telom môžete naraziť, a poradí, ako sa s nimi vysporiadať. Jej rozprávanie dopĺňajú príbehy, zážitky a skúsenosti ďalších bežcov, ktoré vás môžu motivovať. A navyše v knihe nájdete aj návod, ako jesť zdravo a pritom sa nijako výnimočne neobmedzovať.

Ruth Fieldová je vyštudovaná právnička a nadšená bežkyňa.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
24. apríl 2024 12:42