StoryEditor

Erun.sk má nový vzhľad i rubriky. Tvorte ich aj vy

12.02.2013, 14:28
Stránka erun.sk venovaná behu má nový vizuál aj pestrejší obsah. Pribudli nové rubriky a časť z nich môžu tvoriť samotní návštevníci stránky.

Stránka erun.sk venovaná behu má nový vizuál aj pestrejší obsah. Pribudli nové rubriky a časť z nich môžu tvoriť samotní návštevníci stránky.

Konajú sa vo vašom okolí bežecké preteky alebo ich sami organizujete? Dajte o tom vedieť. Stačí vyplniť jednoduchý formulár so základnými údajmi o podujatí a je to. Ikonu "Prihlásiť nový beh" nájdete na hlavnej stránke napravo pod sekciou Pripravované behy, alebo po rozkliknutí z hornej lišty: Behy - Kalendár.

Okrem toho môžete na stránku pridávať svoje blogy, fotogalérie, otázky do poradne, v ktorej vám odpovedia uznávaní odborníci, bežci, tréneri či lekári. Časom pribudne možnosť pridávať výsledky pretekov či krátke správy z nich.

Ak sa vám niektorý článok zapáči, môžete ho jednoducho zdieľať s kamarátmi na facebooku alebo ho okomentovať.

Na erun.sk naďalej nájdete novinky zo sveta behania, rady, ako trénovať, schudnúť pomocou behu či predchádzať zdravotným problémom .K tomu informácie o správnom obliekaní, výbere bežeckej obuvi, životospráve. To všetko v modernejšom, sviežejšom a prehľadnejšom dizajne.

Erun.sk je určený pre začiatočníkov aj pre tých, ktorí sa behu venujú už dlhšie. Stránka je doplnkom printového vydania lifestylového magazínu RUN, ktorý vychádza každý druhý mesiac a patrí do portfólia vydavateľstva Ecopress.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
27. apríl 2024 06:00