StoryEditor

Na vrchol. Na bežeckom páse. V nákupnom centre

27.02.2013, 15:05
Autor:
rungo.skrungo.sk

Bude to adrenalínová výzva. V nákupnom centre Europa SC v Banskej Bystrici sa 9. marca bude konať 2. ročník pretekov v behu do vrchu na bežeckých trenažéroch s názvom - Na vrchol v Europe.

Tím zložený z osobností športového života (Martina Hrašnová, Janka a Danka Velďákové, Peter Horák, Matej Tóth, Miloš Bátovský, Anton Kučmin, Atila Barus, Petr Pipa, Ivan Bátory, Filip Kristl a ďalší) nastúpi proti Marathon BB Teamu, za ktorý nastúpi Pavol Blažek, Lucia Kamenská ďalších 28 vyzývateľov.

30 účastníkov na každej strane bude bojovať 5 minút na pohyblivej rovine so sklonom 10 stupňov o čo najdlhšiu ubehnutú vzdialenosť. Zvíťazí tím s vyšším súčtom dosiahnutých výkonov jednotlivých členov.

Rýchlosť si reguluje pretekár sám podľa vlastných schopností či taktiky. Šesť mužov a šesť žien s najlepšími výkonmi sa stretne vo finále.

Počas akcie budú mať záujemci o registráciu na ktorúkoľvek z disciplín Banskobystrického maratónu jedinečnú príležitosť urobiť tak priamo v priestoroch Europa SC za mimoriadne zvýhodnené štartovné. V informačnom centre Marathon BB Teamu bude tiež prebiehať kampaň k seriálu podujatí Marathon BB Tour 2013 spojená s náborom dobrovoľníkov.

Každý registrovaný pretekár či aktívny dobrovoľník na niektoré z pretekov Marathon BB Tour 2013 získa svoj personalizovaný Maratónsky pas, oprávňujúci k čerpaniu atraktívnych zliav a výhod u partnerov Banskobystrického maratónu počas celej sezóny 2013.

Návštevníci budú mať príležitosť zakúpiť si tričká s logom Banskobystrického maratónu a dostanú šancu okúsiť výživové doplnky od nutričného partnera - spoločnosti ESTIM. Bežcom zabubnuje do kroku bubenícka formácia BABYLUZARU.

Na vrchol v Europe bude neverejným promo pretekom a jeho výsledky sa nezapočítavajú do celkového poradia Marathon BB Tour 2013. Vzhľadom na obmedzenú kapacitu trenažérov budú jednotlivé družstvá zostavené organizátorom bez možnosti on-line registrácie.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 00:38