StoryEditor

Night Run v Košiciach sa blíži, kapacita je obmedzená na 2000 bežcov

30.08.2013, 02:58

Jedinečný beh, ktorý svojou atmosférou mení staré uličky na nové dobrodružstvo, sa blíži. Už o týždeň sa po západe slnka v centre metropoly východu stretnú milovníci behu. Počet registrácii pre rok 2013 je pre veľký záujem limitovaný na 2000 bežcov.

V piatok 6. septembra o 20:00 si zmerajú sily rekreační i profesionálni bežci na vyše 9-kilometrovej trati (9170 m), ktorá opäť povedie historickým centrom Košíc. Do behu sa môžu zapojiť muži, ženy i kolektívy − tím musia tvoriť minimálne dvaja pretekári.

Súčasťou registrácie je získanie technického trička vhodného na behanie, reklamný balík a čip na meranie času. Pri registrácii je potrebné zadať správny telefonický kontakt, na uvedené číslo bude zaslaná SMS s výsledným časom pretekára.

Okrem nezameniteľnej nočnej atmosféry čaká na športovcov i návštevníkov popri trati atraktívny kultúrny program. Svoju účasť potvrdili hostia zo Slovenska aj zo zahraničia.

Prvý ročník KOŠICE NIGHT RUN hostil celkovo 610 bežcov, tento rok sa záujem k tomuto číslu priblížili už dva mesiace pred pretekmi. Počet registrácií stúpa každým dňom, no pre veľký záujem bol limitovaný na 2000 bežcov. 

Staňte sa súčasťou jedinečného nočného behu a zaregistrujte sa ešte dnes. Urobme z Košíc - Európske hlavné mesto behu.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 21:19