StoryEditor

Bežci podporia Linku detskej istoty. Už piaty raz

06.09.2013, 14:45
Autor:
TASRTASR

Na bratislavskej Partizánskej lúke sa bude v nedeľu 8. septembra opäť bežať na pomoc deťom. V lesoparku sa uskutoční piaty ročník charitatívneho behu pod názvom 21 kilometrov pre deti. Akcia s tradičnými behmi aj polmaratónom odštartuje o 10.00.

"Cieľom podujatia je získať finančné prostriedky pre Linku detskej istoty pri Slovenskom výbore UNICEF, ktorá poskytuje kvalifikované poradenstvo pre deti a ich rodičov," informovala vedúca referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta Daniela Rodinová. Minulý rok sa podľa jej slov počas podujatia podarilo vyzbierať 11 163 eur, tento rok chcú organizátori prekonať hranicu 12-tisíc eur.

Pre bežcov sú pripravené tri trate - polmaratón, 7-kilometrová aj 3-kilometrová trať. Súčasťou podujatia bude aj rodinný beh pre deti a ich rodičov. Organizátori ubezpečujú, že športovať sa bude za každého počasia.

Na akcii si budú môcť návštevníci vydražiť tiež hodinu behu s moderátorom Matejom "Sajfom" Cifrom či štartovacie číslo 001, naučiť sa kulinárske triky od šéfkuchára Františka Atkaryho, odštartovať polmaratón pre deti výstrelom z pištole či podieľať sa na moderovaní podujatia spolu so športovým komentátorom Alfonzom Juckom.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 21:35