StoryEditor

Ona a on. Beh vo Viedni. Pre každého štyri kilometre

25.09.2013, 09:00

K záveru bežeckej sezóny v Rakúsku už tradične patria aj netradičné preteky pre páry. Podujatie ONA+ON beh sa vo viedenskom Prátri bude 10. novembra konať už tridsiaty raz a spozmávajú ho aj bežci zo Slovenska.

Princíp je jednoduchý - každý z dvojice odbehne po štyri kilometre. Organizátori uvádzajú nasledovné kategórie:spriatelené páry, manželské páry, páry bez sobášneho listu, súrodenecké páry, žiacke páry a inak príbuzné páry.

"Tradícia ONA+ON behu má už 30 rokov. Tešíme sa najmä na to, že budeme môcť privítať páry, ktoré sa na podujatí zúčastňujú už od jeho vzniku. Narodeninový beh, samozrejme, oslávime tak, ako sa patrí,“ vravia Ilse Dippmannová a Andreas Schnabl, ktorí prevzali organizáciu podujatia v roku 2001.

Rovinaté okruhy na práterskej hlavnej aleji sú vhodné pre začiatočníkov, ale aj pre rýchlych bežcov. Vítaní sú všetci, ktorí majú radosť z behania v príjemnej atomosfére a chcú stáť spoločne na štarte.

Prihlasovanie je už spustené a neoplatí sa váhať. Minulý rok bola kapacita naplnená už po štyroch týždňoch. Aj tento rok je počet účastníkov obmedzený na 1700 párov.

Bližšie informácie nájdete na www.sie-er-lauf.at.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 16:23