StoryEditor

Hlasujte za top bežkyňu, ešte zostávajú dva dni

10.09.2014, 11:31

Milé dámy, keďže všetko na svete má svoj začiatok a aj koniec, tak sa blíži aj koniec nášho hlasovania.Vlastne máte už len dva dni, do piatku 12.9., aby ste sa TU v hlasovaní posunuli vyššie.

Koniec hlasovania však vo vašom prípade určite nebude neznamenať koniec behania. Naopak, skôr nový začiatok. Sme nadšení z mnohých príbehov, ktoré nám posielate. Každý je niečim výnimočný.

Jedna vymenila behanie za posedenia pri kávičke a už má v pláne maratón. A aj na tú kávu jej ešte čas zostane. V najnovšom čísle RUN-u sa každá z vás nájde a víťazku predstavíme trošku podrobnejšie.

Vlastne tá bude úplne pod lupou. A keďže stále poctivo hlasujete, tak máme pre vás prvú drobnú odmenu. Pekné motivačné bežecké video.

Víťazku čaká fotenie s profesionálnym fotografom a k tomu bežecké tenisky energy boost a kompletný bežecký outfit v celkovej hodnote 348 eur od partnera súťaže spoločnosti adidas.

Súťažiace na druhom a treťom mieste automaticky získajú bežecké tričko adidas z novej kolekcie.

Fotografia výherkyne bude na titulnej strane časopisu RUN č. 5/2014, ktorý bude v predaji od 30. septembra. do 24.novembra. 2014.

Fotografie je možné zdielať na sociálnych sieťach, vytvárať fanúšikovské skupiny a voľne šíriť po webe.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
23. apríl 2024 10:37