StoryEditor

Poznáme víťazku súťaže Dievča na titulku!

13.09.2014, 08:58

96 389! Toľko hlasov získala v súťaži Dievča na titulku Lenka Hummel. S náskokom 1354 hlasov zvíťazila pred druhou v poradí Dominikou Hurčalovou. Na treťom mieste sa umiestnila Dana Kruželová. Hlasovanie je už ukončené.

Víťazku Lenku čaká fotenie s profesionálnym fotografom a k tomu bežecké tenisky energy boost a kompletný bežecký outfit v celkovej hodnote 348 eur od partnera súťaže spoločnosti Adidas.

Dominika a Dana, súťažiace na druhom a treťom mieste automaticky získajú bežecké tričko adidas z novej kolekcie.

Fotografia výherkyne bude na titulnej strane časopisu RUN č. 5/2014, ktorý bude v predaji od 30. septembra. do 24.novembra. 2014.

 

Lenka Hummel:  "Začala behať hlavne kvôli oslabenej imunite a pár kilogramom navyše, ktoré mi ostali po pôrode. Spočiatku to bolo pre mňa dosť náročné, chcelo to veľa sebazaprenia, potu či síl začať a odhodlať sa, ale postupom času sa beh stal tým najlepším relaxom. Zo začiatku som rátala len počet kilometrov a jediným cieľom bolo mať to už konečne za sebou. Dnes ani neviem ako a zrazu mi aplikácia v iPhone oznámi desiaty kilometer! Dokonca sa sústredím na priemernú rýchlosť. A čo je základ - správne dýchanie a vôľa nevzdať sa. Moja imunita sa zlepšila a stala som sa motiváciou aj pre svojich blízkych a okolie, čo ma ženie ešte ďalej. Už to nerobím kvôli kilečku, dvom, tie sú dávno preč. Vedomie, že inšpirujem, pohľad do zrkadla a ten pocit voľnosti so slúchadlami na ušiach - to všetko v človeku vzbudzuje neuveriteľnú energiu. Je to hrozne krásny pocit. A čo považujem za najlepší vedľajší účinok? Úsmev na tvári. Nie, nesrandujem, behom odbúravam okrem tukov aj všetok stres a negatívnu energiu, je to tá najlepšia droga! Človek sa najlepšie učí z vlastných skúseností a ja som len dôkazom toho, že na behanie nie je nikdy neskoro, dokonca to oplatí tým, že vraj predlžuje život :)"

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 14:26