StoryEditor

Keď úplne stratíte koordináciu. Ako som vybehol na skokanský mostík

07.10.2014, 08:23

Určite ste už boli pod veľkým lyžiarskym skokanským mostíkom na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách. Ale napadlo by vám, že na ten mostík sa dá aj vybehnúť? Asi nie, že? Napokon asi treba uznať, že to nie je úplne normálny nápad.

Presne tento nápad však dostali chlapci Be Cool a bolo vymaľované. Celkom zábava. Ak by ste chceli niekedy otestovať parameter, ktorý by sa dal voľne nazvať "miera laktátovej odolnosti", tak asi neexistuje lepší test.

Mal som tú česť. V hornej polovici "trate" som už úplne stratil koordináciu, nebol som schpný klásť jednu nohu pred druhú, telo nevedelo zrealizovať ani jeden pokyn z mozgu, pretože kyselina mliečna zatavila všetky nervové zakončenia. Taký pocit som ešte nezažil. Vedel som, čo treba robiť pravou a čo ľavou nohou, len som to nedokázal skrátka zrealizovať. Nejakou zázračnou silou vôle som nespadol naspäť dolu k hotelu FIS medzi kávičkujúcich fajnšmekrov sediacich na slnečnej terase. Laktát mi vytekal ešte aj z uší. Ale inak krásny zážitok. Odporúčam:)

Takto to vyzeralo v roku 2013:), ale aj o rok neskôr to bolo viac ako podobné.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 05:29