StoryEditor

Hackerské raňajky pre bežcov- power coffee s kokosovým olejom, maslom, škoricou a kakaom

13.02.2015, 12:16

Spoznajte princípy “hackerských” raňajok, vďaka ktorým môžete veľmi efektívne trénovať svoj metabolizmus na spaľovanie tukov, a navyše optimalizovať funkcie svojich hormónov. Pozrieme sa aj na to, odkiaľ sa berie chuť na sladké a nával hladu, ktoré vám bránia v sústredení sa a v plnom využití potenciálu vášho mozgu. Čítajte ďalej a dozviete sa aj Top 10 najčastejších chýb pri príprave vašej energetickej kávy. 

Vedeli ste, že u väčšiny ľudí je jednou z hlavných podvedomých obáv strach z nedostatku jedla, a teda z toho, že budú hladní? Aj preto potrebujeme ako prvú vyriešiť práve túto otázku a dodať mozgu živiny tak, že vám ani nenapadne siahnuť po niečom sladkom. Potom budete schopní úplne v pohode vnímať až ten skutočný hlad.

Dosť bolo pekných reči a prázdnych sľubov. Dôležité je začať konať a na vlastnej koži otestovať túto netradičnú kombináciu kávy s maslom a kokosom.

Mozog totiž najlepšie funguje na zdravých tukoch a nie na glukóze, ako si mnoho ľudí myslí. Aj preto, ak svojmu telo zabezpečíte dostatok zdravých tukov, tak je priam na 99% pravdepodobné, že sa zbavíte vlčieho hladu a neudržateľnej chute na fastfood či sladkosti. Zároveň zapnete tie správne gény a hormóny spaľujúce tuk, čím sa postupne preklápate k žiadanému tukovému metabolizmu. Vďaka nemu dosahujete optimálne zloženie tela a vysokú životnú energiu. 

Tí z náš, ktorí tieto princípy testovali na vlastnej koži, už teraz vedia, že je naozaj efektívnejšie dať si do rannej kávy polievkovú lyžicu masla a kokosového oleja ako klasické mlieko. To už v súčasnosti totiž neobsahuje žiadnu extra výživu a kvôli obsahu bielkoviny kaseín viaže vo vašej káve dosť veľký počet antioxidantov. 

Ak hľadáte skutočnú stimuláciu mozgu, tak siahnite skôr po kombinácii organického kofeínu (POWER COFFEE, zelený čaj, mate čaj) so zdravými tukmi (kokosový olej/mlieko, pravé maslo, mandle, pravé kakao, avokádo, či aspoň 33%-ná smotana). Ak k tomu pridáte ešte protizápalové špecialitky vo forme škorice alebo pravej vanilky, nebuďte prekvapený, že váš mozog zažije výkonnostný šok a robota vám pôjde oveľa viac od ruky.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
24. apríl 2024 11:15