StoryEditor

Netradičný beh za 20 sekúnd. Ale v lodičkách

27.05.2015, 12:07
Autor:
redred

19,6 sekundy. Presne toľko trvalo víťazke minulého ročníka charitatívno-zábavného Behu v lodičkách minulý rok, kým si dobehla po poukážku na nákupy, o akých sníva takmer každá žena.

Tento rok sa po nákupy v hodnote 3000 eur beží opäť! Už túto nedeľu 31. mája odštartuje Monika Jankovská, štátna tajomníčka MS SR, na nábreží pri Eurovei v poradí tretí ročník (vo svete mimoriadne populárneho) charitatívno-zábavného Behu v lodičkách.

Tak ako po minulé roky, aj tento rok sa jeho slovenská verzia uskutoční v spolupráci s mesačníkom EVA. Bežať sa bude, samozrejme, na opätkoch.

Minimálne 7-centimetrových! Muži aj ženy, športovci aj nešportovci, milovníčky módy so zmyslom pre zdravú recesiu i známe tváre z obrazovky TV JOJ tento rok spoločne pobežia nielen po nákupy v hodnote 3 000 eur, ale v prvom rade pre dobrú vec.

V spolupráci s Nadáciou TV JOJ pobežia pre všetky ženy, ktoré sa v živote nabehajú, pretože nemali to šťastie, aby sa im narodilo zdravé dieťatko. A napriek tomu nestrácajú zmysel pre humor!

O tom, aké je to šťastie, keď sa žene narodí zdravé dieťa, vie svoje aj Petra Straková, sympatická manželka rapera EGA, ktorá sa len nedávno stala mamičkou krásnej, zdravej dcérky.

Ako sama hovorí: „Ako gynekologička som sa počas svojej praxe stretla s mnohými komplikovanými pôrodmi, takže môžem povedať, že to šťastie naozaj je. A ako matka, vďaka Bohu zatiaľ zdravej dcéry, budem za toto šťastie do konca života vďačná...“

Práve preto sa spoločne s ďalšími známymi tvárami z obrazoviek TV JOJ a osobnosťami slovenského showbiznisu rozhodla podporiť 3. ročník EVA HIGH HEELS RUN svojou aktívnou účasťou. Pridáte sa k nej aj Vy? Stačí sa zaregistrovať na www.behvlodickach.sk!

Všetkým ženám, ktoré sa rozhodnú poslednú májovú nedeľu obuť opätky pre dobrú vec, manažér Nadácie TV JOJ Ľuboš Sarnovský odkazuje:

"Už po tretí raz môžeme spoločne pozitívne vstúpiť do životného príbehu jednej zo žien, ktoré statočne bojujú s osudom a menia životy iných k lepšiemu. Prajem krásne počasie, príjemnú zábavu a rýchly rozbeh všetkým dámam a slečnám, ktoré obetujú svoje opätky pre šľachetnú myšlienku."

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 01:21