StoryEditor

Kus poctivej práce. Pohľad organizátora

22.10.2015, 08:58

Piaty ročník bol pre nás veľkým záväzkom ale aj výzvou. Stanovili sme si určité ciele, a nebolo ľahké ich splniť. Nakoniec všetko dobre dopadlo a ako som sa mal možnosť dozvedieť od kolegov z organizačného kolektívu (ich počet presiahol hranicu 200 osôb), z ich pohľadu (ale aj z môjho) preteky prebehli zatiaľ najplynulejšie a bez výraznejších komplikácií. Vylepšili sme občerstvovačky, zmenili sme dobeh do cieľa, upravili sme spôsob stravovania, nechýbala skvelá afterparty a po prvý krát nepršalo počas pretekov ani pred nimi. Z našej strany veľká spokojnosť. Urobil sa kus poctivej práce a každý dobrovoľník či organizátor má môj veľký obdiv a poklonu. Teplé počasie preverilo všetkých pretekárov najmä v tom, aby nepodcenili pitný režim, aby si zle nerozložili sily, či aby si poriadne naštudovali trať. Ako som si všimol, mnoho ľudí na dlhej trati precenilo svoje schopnosti. Nezabúdajme prosím- ide o stredný triatlon v horskom prostredí, treba tomu prispôsobiť dlhodobú prípravu, a nespoliehať sa na "veď to nejako zvládnem". Trať nikomu nič nedaruje, preto treba v tréningu naozaj tvrdo makať.

6. ročník pretekov sa už pomaly blíži a aj už teraz prezradím, že termín pretekov je 15.-17. júla 2016. Všetky informácie o tom, ako bude Oravaman 2016 vyzerať, budú zverejnené 1. Októbra tohto roku. Pretekárov môžem uistiť, že budúci rok budú všetky trasy pretekov (short, štafety, aj 2-90-21) presne také isté ako tento rok.

Rád by som poďakoval všetkým pretekárom, ich príbuzným, divákom, organizátorom, partnerom a sponzorom, za to, že sú s nami a že spoločnými silami tvoríme tieto výnimočné preteky.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
27. apríl 2024 02:07