StoryEditor

Ako Schumacher a Barichelo. Ale kamarati az do smrti.

13.05.2009, 21:20
Urcite sa cudujete preco to sem pisem. Ale podla mna je to dobry pribeh.
Imra Magyara Vam asi nemusim predstavovat, no predsa.Imi ako ho volame je Majster Slovenska vo viacerich disciplinach.Vyhral na Slovensku velmi vela pretekov a patri medzi najlepsich na Slovensku.
Ja ako je odielovy a treningovy kolega a hlavne kamarat mam s nim tu cest a chodit na preteky a trenovat snim.

Takze k mojmu pribehu:

Imra poznam uz asi 10 rokov. Zoznamili sme sa na majstrovstvach okresu v cezpolnom behu. Ja som hraval futbal a sem tam som chodieval behat na preteky za skolu.Vtedy som sa s nim zoznamil.A hned mi bolo jasne ze som sa stretol s panom bezcom.Vtedy sme mali iba 15 rokov. On ma zaregistroval aj do Atletickeho klubu Nove Zamky. Za ktory obaja behame a pretekame. Postupom casu sme najprv chodili na bezecke preteky na drahe a neskor sme zacali chodit na cestne preteky. Ak si dobre pamatam tak od 2001 som zacal chodit behavat na cestu. Spolu z Imim sme chodievali po okolitych dedinach kde boli bezecke preteky. Imro este vtedy mal velkeho supera Janka Krizaka. Ale postupom casu sa prebil medzi elitu bezcov a ja som mohol byt pri tom.
Ako roky ubiehali tak medzi mnou a Imrom rastol boj. Postupom casu sme stale na prekoch koncili v poradi Imi prvy a ja druhy. Nie a nie predbehnut Imiho, nie a nie vyhrat nad nim. Mozno to malo viacero faktorov. Pretekali sme za jeden klub a ja som coraz castejsie pocitoval ze jemu klub dava viacej a viacej a mne pomenej. Ked som sa na to pozrel vyzeralo to ako Schumacher vs Barichelo. Aj tam urcite viete ako bolo, prednost mal stale Schumacher. Tak aj ja som sa pobral z klubu ako Barichelo. Prestupil som do ZP Sport Podbrezova, kde dom aktivne behal 3 roky. Ale nase kamaratsvo neskoncilo prave neaopak, aj vtedy sme boli kamarati ale behali za odlisne kluby. Po case Imro tiez prestupil do druheho klubu kde posobil viac ako rok. Ja som odisiel pracovat do zahranicia, kde som aktivne pretekal za anglicky klub, ucil som sa jazyk. Po navrate mi sef  klubu ZP Sport oznamil ze sa nas bezecky klub rusi a mozem si vybrat za koho budem behat a tak som vybral materinsky klub a vratil som sa spat do AC Nove Zamky. Vtedy este Imro pretekal za Zilinu. A tak som bol na dlhe trate v klube sam. Po par tyzdnoch ako som sa ja vratil do klubu som sa dozvedel, ze vracia aj Imro. Tak som sa aj tesil, ale som bol aj trochu mimo, ze co ako bude zase vsteko fungovat.

Tak od roku 2007 behame a pretekame za jeden klub a som velmi rad ze uz mame obaja rovnake  podmienky a nerozlisuju nas. Chodievame stale spolu na preteky a skoro stale koncime v poradi ako Schumacher a Barichelo. Cize Magyar a Svajda. Osobne som velmi rad, ze mam takeho dobreho kamosa ako je Imi lebo viem ak nas zranenia budu obchadzat tak budeme moct pomaly ale isto konkurovat najlepsim klubom na Slovensku, ale aj v zahranici ci to uz na timovych pretekoch alebo na individualnych pretekoch. Imro mi vela krat uz pomohol. A on ma povzbudzoval, ze aby som to nevzdaval a za to mu dakujem. Kto vie aky clovek by zo mna bol kebyze nestretnem tohto vyborneho bezca, cloveka.

Verim ze Vas moj pribeh trocha zaujal a ze sa Vam pacil. A ked si myslite ze to mame na pretekoch jednoduche, tak sa mylite, lebo vy vsetci ste pre nas supermi, ale po pretekoch ste nasi kamosi. A to je dobry pocit .

Byt dobrym boli, byt velmi dobrym velmi boli. Najlepsi to vedia.
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 13:54