StoryEditor

Zensky pohlad I.

22.05.2009, 13:43
Ahojte vsetci vyznavaci (aj vyznavacky, hoci ako vidim, tych nas tu je zatial zalostne malo) sportu, hlavne behania !
Konecne sa aj na Slovenksu zacinaju objavovat casopisy a webstranky o behani, co je super ! Hoci este chvilu potrva, kym Beh.sk dosiahne uroven Runner’sWorldu alebo Jogging International (nemyslim tym nic zle, to je len konstatovanie), ale pevne dufam, ze sa to rozbehne (nemusi to hned byt « Usane Bolt rychlost », pokojne staci aj rychlost Haile Gebrselassie, hlavne nech to ide relativne rychlo dopredu a nestrati paru)a bude len a len lepsi a hlavne, ze sa coraz viac ludi zacne o behanie a casopis/webstranku zaujimat.

Ja beham uz dlhe roky, zacala som da sa povedat v prvom rocniku na zakladnej skole a pokracujem az doteraz, naprv za klub v rodnom meste, potom trochu za univerzitu pocas studii a teraz uz len a len pre seba.

Od atletickych “stars” mam dost daleko, robim to hlavne pre dobre pocity a potesenia. Sem-tam idem na nejake preteky (tak 2-3krat do roka, ale o tom vas este napisem), ale nejak sa nepretrhnem: eru dat do toho vsetko, prekonat bolest a liecit sa z uzasnej svalovice mam za sebou. Nuz co, bojim sa bolesti, ale mozno by stacilo len par poriadnych VO2max treningov, aby som si znovu zvykla. Mozno to skusim… uvidim, ako sa to bude vyvijat. Dam vam vediet.

Ale o inom som chcela…pretoze som uplne nadsena z tejto bezeckej iniciativy, chcela by som aj ja niecim prispiet.

Takze pokusim sa pisat o niecom z mojho bezeckeho zivota-uspechy a trapenia, zaujimave story, aj nieco poucne. Dufam, ze vam budu pacit, a ocakam comments, aby som sa nieco dozvedela aj ja!!!
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 03:12