StoryEditor

Preco behame?

08.09.2009, 21:22
Beh ako zivotny styl???
Za poslednych par rokov som mala moznost precestovat kopec europskych krajin. Hoci som v atletike a behu nikdy neholdovala, nabudla som presvedcenie, ze beh patri k zivotnemu stylu. Behat znamena byt dynamicky, flexibilny a vytrvaly, v ktorom  podobne ako v ubehanom svete je potrebne najst pohodu a rytmus. V sucasnosti je pre mna beh dusevnou harmoniou a motivaciou k prekonaniu vlastnych hranic.S istotou viem, ze nikdy nebudem vrcholovy sportovec a pravdepodobne nikdy sa neumiestnim na vyznamnych poziciach bezeckych stretnuti. Som presvedcena, ze nikdy nesiahnem po pripravkoch a zariadeniach, ktore by moj zapas ulahcili. Budem len behat...

Na Slovensku sa castokrat stretavam s nazormi, ako je beh zbytocny a unavny. Zistila som, ze su to postoje ludi, ktori su mnohokrat zakomplexovani, obmedzeni a bez ambicii. Je mi ich luto... V tejto suvislosti, chcem podakovat za tento portal.
Som rada, ze na Slovensku vyrasta nova generacia, ktora zdiela tento pozitivny postoj k behu. 

Na zaver len dodavam, ze beh je ten najprirodzenejsi sport, v ktorom moze kazdy uspiet. Staci len stanovit si ciel, prekonat sam seba a dobehnut do ciela.  
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
26. apríl 2024 05:15