StoryEditor

Predstretnutie pred MMM už túto nedeľu

09.09.2009, 11:26
Ahojte, veľa sa tu píše o stretnutí bežcov na MMM v Košiciach. Nie každý môže do Košíc prísť, resp. nie každý má dosť trpezlivosti čakať až do 3.10. Tým netrpezlivým z okolia BA teda ponúkam možnosť stretnúť sa už tento víkend, konkrétne ...
Ahojte, veľa sa tu píše o stretnutí bežcov na MMM v Košiciach. Nie každý môže do Košíc prísť, resp. nie každý má dosť trpezlivosti čakať až do 3.10. Tým netrpezlivým z okolia BA teda ponúkam možnosť stretnúť sa už tento víkend, konkrétne v nedeľu na behu pre radosť a zdravie v Petržalke.
Beh štartuje o 10:00, takže tí, ktorí si chcete zabehať, príďte aspoň polhodinku predtým. No a tí, ktorí ste nemali v pláne túto nedeľu beh, ale stretnúť by ste sa chceli, príďte okolo 11:00 do bufetu Granát pri petržalskej hrádzi. Posedíme, pokecáme, vypijeme pivko či kofolku, dáme si cigánsku, prípadne si môžeme zorganizovať narýchlo nejakú opekačku, keďže miesta v blízkosti hrádze je dosť. Ak by to mala byť opekačka, tak sa v bufete stretneme a potom okolo 12:00 si dáme spoločný odchod na nejaké blízke miesto. V tom prípade ale príďte vyzbrojení slaninkou alebo špekáčikmi, cibuľou a chlebom. Určite bude kopec srandy. Samozrejme sú vítaní aj rodinní príslušníci.

Takže hlasujte:
Kto je za posedenie v bufete?
Kto je za opekačku?

Definitívna verzia predstretávky bude oznámená v piatok 11.9. po ohlasoch od vás (či vôbec bude?).


menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 13:28